Hansaplast Cohesive Bandage 4m x 6cm, 1 парче

Hansaplast Cohesive Bandage 4m x 6cm, 1 парче

Самозалепваща превръзка

код на продукта: 040449
Само три продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  15,11лв. (7,73€)

Свързваща превръзка Hansaplast 4m x 6cm Самозалепваща превръзка 1 брой Тази самостоятелна и универсална превръзка е предназначена да стабилизира превръзките от марля и рани. Изключително гъвкав и удобен за използване, може да се използва и за подд...  още

11,34лв. (5,80€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 4005800180712
ТЕГЛО: 32gr
Вижте също продукти в тази категория:
Eластични бинтове

Свързваща превръзка Hansaplast 4m x 6cm Самозалепваща превръзка 1 брой

Тази самостоятелна и универсална превръзка е предназначена да стабилизира превръзките от марля и рани. Изключително гъвкав и удобен за използване, може да се използва и за поддържане на ставите.

Самозалепващата превръзка Hansaplast може лесно да се използва у дома. Изрязва се на ръка и се задържа. Превръзката се залепва здраво, дори в случай на изпотяване, като същевременно е водоустойчива. Той остава здраво на място, без да се плъзга.

Осигурявайки подходящо налягане, еластичност и опора, самосъдържащата превръзка Hansaplast не съдържа латекс и е много щадяща кожата. Отстранява безболезнено от кожата и не оставя следи от лепило.

Самоограничаващ се, гъвкав и удобен
Той е самостоятелен, без да залепва за кожата или косата
Изключително удобни и гъвкави
Не оставя следи от лепило след отстраняване
Водоустойчив и въздухопропусклив материал
Без латекс
Изрязва се на ръка

Стъпка 1

Почистете и подсушете засегнатата област. Ако имате рана, покрийте я с превръзка или марля. Прикрепете превръзката с една ръка и поставете външната страна на превръзката върху кожата. Това ще ви позволи да развиете превръзката върху кожата с по -голям контрол.

рана, покрийте я с превръзка или марля. Прикрепете превръзката с една ръка и поставете външната страна на превръзката върху кожата. Това ще ви позволи да развиете превръзката върху кожата с по -голям контрол.


Стъпка 2

Развийте превръзката достатъчно дълго, преди да започнете да я обвивате около кожата, така че превръзката да е хлабава. Завъртете първия път без натиск.


Стъпка 3

Продължете да сгъвате в кръгове, които се припокриват само частично. Наложете превръзката с такъв натиск, че да постигнете желаното ниво на опора. Не забравяйте да се развивате достатъчно дълго от ролката на превръзката, така че да не се увива твърде плътно, за да избегнете проблеми с движението. Ако се появи изтръпване и изтръпване, премахнете превръзката и я нанесете отново не прекалено плътно. Ако болката продължи, потърсете лекарска помощ.


Стъпка 4

Прережете превръзката.


Стъпка 5

Стиснете края на превръзката, за да я закрепите, без да прилагате натиск.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук