Hansaplast Sensitive Kids Animals Детски хипоалергенни стикери с животински дизайн 1m x 6cm 10 Strips

Hansaplast Sensitive Kids Animals Детски хипоалергенни стикери с животински дизайн 1m x 6cm 10 Strips

код на продукта: 041549
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  11,03лв. (5,64€)

Hansaplast Sensitive Kids Animals Детски хипоалергенни стикери с рисунки Животни 1m x 6cm 10 ленти Хипоалергенна защита на рани Изключително щадящ кожата Те се отстраняват безболезнено Детските лепенки Hansaplast Sensitive са много щадящи...  още

8,27лв. (4,23€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 4005800278525
Вижте също и продуктите в категориите:
Пластири, Бебешки подложки - първа помощ на бебета

Hansaplast Sensitive Kids Animals Детски хипоалергенни стикери с рисунки Животни 1m x 6cm 10 ленти

Хипоалергенна защита на рани

Изключително щадящ кожата

Те се отстраняват безболезнено

Детските лепенки Hansaplast Sensitive са много щадящи кожата и подходящи за покриване на всякакъв вид малки рани.

Удобният материал е хипоалергенен и гъвкав. Марлята на пластира предпазва раната, без да се залепва за нея. Безопасното и удобно за кожата лепило гарантира, че пластирът остава на място, като същевременно се отстранява лесно.

* Подложките на Hansaplast блокират 99% мръсотия и бактерии.

Налични са пластири
• като голяма единична подложка, която може да бъде изрязана до желания размер.

Пластирите Hansaplast Sensitive са подходящи за чувствителна кожа.
Мек въздухопропусклив материал

* Съвместимостта с кожата е дерматологично одобрена.

0% латекс. Без латекс за намаляване на риска от алергии.

1. Почистване

Почистването на раната от мръсотия и бактерии е необходимата първа стъпка за оптимално заздравяване. За да предотвратите инфекции на рани, напръскайте Hansaplast спрей за почистване на рани от разстояние приблизително 10 cm по цялата площ на раната. Повторете, ако е необходимо и след това внимателно избършете раната и областта на кожата около раната.

Важно: При малки рани кървенето скоро спира. Ако кървенето продължава, поставете допълнителна марля, поддържайте кръвното налягане и потърсете медицинска помощ.

2. Изцеление

Можете да помогнете на раната да заздравее безопасно и бързо, като същевременно намалите риска от белези. Използвайте Hansaplast за заздравяване на рани Ointal редовно до пълното заздравяване на раната. Внимателно нанасяйте тънък слой веднъж или два пъти на ден. Уверете се, че устието на тръбата не влиза в контакт с раната. Повтаряйте редовно, докато оздравяването завърши. Лечебният мехлем за рани Hansaplast може да се използва върху открити, малки повърхностни рани на всеки етап от лечебния процес. Ако е необходимо, покрийте раната с превръзка, марля или превръзка.

3. Защита

И накрая, важно е да се предпази раната от външни влияния, като мръсотия и бактерии, така че заздравяването да продължи без усложнения. Покрийте раната със стерилната марля за рани Hansaplast, която най -добре отговаря на вашите нужди. Следете раната и редовно сменяйте превръзката или марля, освен ако Вашият лекар не Ви посъветва друго. Тази статия за ноу-хау за грижи за рани може да бъде полезна.

Съвети

Винаги потърсете лекарска помощ, ако раната е дълбока, кърви обилно или показва признаци на инфекция, като зачервяване, подуване или топлина. Моля, обърнете внимание, че съветите и подканите, предоставени на този сайт, макар и внимателно подготвени, по никакъв начин не заместват медицинските съвети и лечение. В случай, че имате или подозирате, че имате здравословен проблем, трябва да потърсите лекарска помощ и да следвате медицинските инструкции, независимо от това, което сте научили на този сайт. Винаги четете внимателно инструкциите за употреба и брошурите на нашите продукти.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук