ПРЕДЛАГА СЕ В ОТЛИЧИТЕЛНА ОПАКОВКА
Hartmann MoliCare Premium Extra Plus Пелени при тежка и киселинна уринарна, фекална инконтиненция 30 бр - Medium (90-120cm)

Hartmann MoliCare Premium Extra Plus Пелени при тежка и киселинна уринарна, фекална инконтиненция 30 бр - Medium (90-120cm)

код на продукта: 007302
Само две продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  47,41лв. (24,25€)

MoliCare® Premium Soft Extra - Среден Щадяща кожата пелена при инконтиненция с външна текстура на плат При тежка и остра уринарна и/или фекална инконтиненция. Но и на нележащите хора с по-леки форми на инконтиненция дават максималното възможно ...  още

44,57лв. (22,80€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 4052199244037
Вижте също продукти в тази категория:
Πелени

MoliCare® Premium Soft Extra - Среден

Щадяща кожата пелена при инконтиненция с външна текстура на плат

При тежка и остра уринарна и/или фекална инконтиненция. Но и на нележащите хора с по-леки форми на инконтиненция дават максималното възможно доверие.

Размер среден - обиколка на ханша/корема: 90 - 120 см


Описание

Пелени за инконтиненция с външна повърхност от платнена текстура, непроницаема за течности, с мек въздухопропусклив и влагоотблъскващ нетъкан текстил в областта на бедрата. Те също така разполагат с pH-неутрална антибактериална нетъкана технология Dry-Plus, супер-абсорбираща сърцевина, която улавя неприятните миризми и индикатор за влажност, който показва кога е време за смяна на пелената.

Външно покритие на цялата пелена от нетъкан материал, анатомични вътрешни стени, които отблъскват влагата и обгръщат крака. Имат анатомичен дизайн с еластични гънки около крачолите. Самозалепващите велкро ленти се отварят и затварят много пъти. В дискретно бял цвят с цветни ленти за отбелязване на размера и степента на попиване.

Предлагат перфектна защита благодарение на високата си абсорбция и способност за съхранение на течности, надеждна защита срещу течове и прекомерна влага. Те поддържат приятно суха среда около кожата, благодарение на високата си въздухопропускливост в областта на ханша.

Хипоалергичен, дерматологично тестван.


Употреби

При тежка и много тежка инконтиненция на урина и/или фекалии, както и при хора, които се нуждаят от специални грижи или проявяват силно безпокойство. За здрава кожа въпреки инконтиненцията.


30 броя


Доставя се в дискретна опаковка.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук