ПРЕДЛАГА СЕ В ОТЛИЧИТЕЛНА ОПАКОВКА
Hartmann MoliCare Premium Extra Plus Пелени при тежка и киселинна уринарна, фекална инконтиненция 30 бр - Large (120-150cm)

Hartmann MoliCare Premium Extra Plus Пелени при тежка и киселинна уринарна, фекална инконтиненция 30 бр - Large (120-150cm)

код на продукта: 007303
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  50,95лв. (26,06€)

MoliCare® Premium Soft Extra - Голям Благоприятната за кожата пелена за инконтиненция с външност с текстурирана тъкан При тежка и остра уринарна и/или фекална инконтиненция. Но и за хора без легло с по-леки форми на инконтиненция, те дават макс...  още

46,88лв. (23,98€)
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 4052199244266
Вижте също продукти в тази категория:
Πелени

MoliCare® Premium Soft Extra - Голям

Благоприятната за кожата пелена за инконтиненция с външност с текстурирана тъкан

При тежка и остра уринарна и/или фекална инконтиненция. Но и за хора без легло с по-леки форми на инконтиненция, те дават максимално възможна увереност.

Голям размер - Обиколка на ханша/корема: 120 - 150 см

Пелени за инконтиненция с външна текстура на плат, непроницаеми за течности, с мек въздухопропусклив и водоотблъскващ нетъкан материал в областта на ханша. Те също така разполагат с антибактериален нетъкан материал с технология Dry-Plus с неутрално pH, суперабсорбираща сърцевина, която улавя неприятни миризми и индикатор за влага, който показва времето за смяна на пелените.

Външно покритие на цялата пелена от нетъкан материал, анатомични вътрешни стени, които отблъскват влагата и обгръщат стъпалото. Имат анатомичен дизайн с еластични гънки около краката. Велкро самозалепващите ленти се отварят и затварят многократно. В отличителен бял цвят с цветни ивици за обозначаване на размера и степента на попиване.

Те предлагат перфектна защита благодарение на тяхната висока абсорбираща способност и капацитет за съхранение на течности, надеждна защита срещу течове и прекомерна влага. Поддържат приятно суха среда около кожата благодарение на високата си въздухопропускливост в областта на бедрата.

Хипоалергенен, дерматологично тестван.

30 броя


Доставя се в дискретна опаковка.

Използва

За тежка и много тежка уринарна и/или фекална инконтиненция, както и за хора, които се нуждаят от специални грижи или са много загрижени. За здрава кожа въпреки инконтиненцията.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук