Health Aid Homocysteine Balance Хранителна добавка за балансиране на нива на хомоцистеин в кръвта 60таб

Health Aid Homocysteine Balance Хранителна добавка за балансиране на нива на хомоцистеин в кръвта 60таб

код на продукта: 032187
Само четири продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  50,83лв. (26,00€)

Health Aid Homocysteine Balance Хранителна добавка за балансиране на нива на хомоцистеин в кръвта 60таб Хомоцистеинът е аминокиселина, произвеждана по време на метаболизма на друг, метионин, който се усвоява чрез протеинови храни. Нивата му в кръв...  още

38,57лв. (19,73€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5019781014576

Health Aid Homocysteine Balance Хранителна добавка за балансиране на нива на хомоцистеин в кръвта 60таб

Хомоцистеинът е аминокиселина, произвеждана по време на метаболизма на друг, метионин, който се усвоява чрез протеинови храни. Нивата му в кръвта са индикатор за здравето на сърцето, тъй като високите му стойности са рисков фактор за сърдечно -съдови заболявания, какъвто е случаят с хипертонията и холестерола.

Факторите, които влияят неблагоприятно върху нивата на хомоцистеин, са намаленият прием фолиева киселина чрез диета, както и липса Витамин В6 & Витамин В12. Пушенето, алкохолът и приемът на определени лекарства са допълнителни фактори, които влияят върху нивата на кръвта.

Следователно, приемането на горните витамини помага за поддържане на здравословни нива на хомоцистеин в кръвта. Освен това, Доказано е, че триметилглицин (TMG), аминокиселина, известна също като бетаин, подпомага метаболизма на хомоцистеина за поддържането му на ниски нива.

БАЛАНС на хомоцистеин на HealthAid е специално формулирана формула с фолиева киселина, Витамини В6 & В12 и Триметилглицин (TMG), който помага да се поддържат здрави нива на хомоцистеин в кръвта, в здравословни и високи нива.

Освен това съдържа инозитол и холин за поддържане на здрава чернодробна функция. Подходящ за тези, чиито лабораторни изследвания показват повишени нива на хомоцистеин в кръвта, за тези, които може да имат наследственост при сърдечни заболявания, пушачи, но и за тези, които искат да поддържат здравето на сърдечно -съдовата система.

Възрастни & над 16 години, 1 таблетка дневно с храна.

Всяка таблетка съдържа:

Trimethylglycine(TMG) 500mg

Choline 100mg

Inositol 100mg

Vitamin B6(Pyridoxine HCI) 10μg

Vitamin B1250μg

Folacin (Folic Acid) 400μg

Zinc 8mg

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук