Health Aid Krill-Life Богат източник на незаменими мастни киселини 90 капсули

Health Aid Krill-Life Богат източник на незаменими мастни киселини 90 капсули

код на продукта: 011089
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  130,99лв. (67,00€)

  Tова масло от Krill  е богат източник на Омега-3 под формата на фосфолипиди EPA / DHA, есенциални мастни киселини с по-голяма бионаличност от организма. Съдържа астаксантин (червен естествен каротиноид), като антиоксидантна активност срещу св...  още

96,79лв. (49,51€)
При поръчка на този продукт получавате безплатна доставка
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5019781010530

Tова масло от Krill е богат източник на Омега-3 под формата на фосфолипиди EPA / DHA, есенциални мастни киселини с по-голяма бионаличност от организма.

Съдържа астаксантин (червен естествен каротиноид), като антиоксидантна активност срещу свободните радикали и предпазва също Омега 3 от окисляване.

Krill-Животът на HealthAid е получен от миди Krill (Euphasia Superba), зоопланктон, които изпитват най-девствените и незамърсени води на Антарктика море и анти-рефлуксна състава да се избегне лош вкус.

Тя не съдържа остатъци от диоксиноподобни примеси, GE и токсични съставки. Дали продукт Eco - Прибиране (зелено събиране).

Препоръчва се за здравословна функция и контрол на холестерол сърце, намаляване на възпалението в ставите, повишаване на мозъчните функции, повишаване на визия и за антиоксидантна защита.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук