HealthAid Green Coffee Bean Extract Green Екстракт от зелено кафе  действие изгаря мазнините 60 капсули

HealthAid Green Coffee Bean Extract Green Екстракт от зелено кафе действие изгаря мазнините 60 капсули

код на продукта: 006072
Само четири продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  78,20лв. (40,00€)

HealthAid Екстракт от зелено кафе на зърна Екстракт от зелено кафе с разтваряне на мазнини 60 капсули Зеленото кафе е естествената форма на кафето, преди да се изпече и преработи за употреба като напитка. В тази форма той е богат на органични кисе...  още

54,66лв. (27,96€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5019781012596
Вижте също и продуктите в категориите:
Зеленο Кафе, Витамини, подходящи за вегани

HealthAid Екстракт от зелено кафе на зърна Екстракт от зелено кафе с разтваряне на мазнини 60 капсули

Зеленото кафе е естествената форма на кафето, преди да се изпече и преработи за употреба като напитка. В тази форма той е богат на органични киселини, на които дължи полезните си свойства. Най -активната му съставка е хлорогенова киселина, за която се смята, че забавя освобождаването на глюкоза в кръвта след хранене. По този начин тялото няма да намери свободна глюкоза, за да задоволи енергийните си нужди и ще консумира складираните мазнини. В същото време увеличава нивата на телесна топлина, благодарение на съдържащия се кофеин и следователно изгаря.

Екстрактът от зелено кафе на зърна HealthAid е приготвен с отлични спецификации, от най -качествения екстракт от зелено кафе (Coffea canephora robusta), биологично отгледан, титруван до 50% хлорогенова киселина, за максимален резултат. Той също така съдържа хром, който действа синергично при регулиране на гликемичния индекс.

60 капсули, в стъклен флакон, в картонена кутия.

No Запознанство EOF: 46095 / 26-05-14
Нотификационният номер до ОИО не представлява разрешение за търговия на ОИО

Възрастни и над 18 години, 2 капсули дневно с храна.

Забележка:
Хранителните добавки не са заместител на балансираната диета, Съхранявайте на хладно и сухо място, Пазете от деца, Не превишавайте препоръчителната дневна доза, Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства.

ОБЩО ЕТИКЕТИРАНЕ

Хората, които приемат лекарства или страдат от определени заболявания, трябва във всеки случай да получат разрешение от лекуващия си лекар да приемат витамини, минерали, микроелементи, билки, аминокиселини и други хранителни добавки.

За бременни жени и деца на възраст четиринадесет и под години трябва да се използват препарати, предназначени само за тези категории, освен ако не е предписано специално от лекар. Хората, подложени на лекарства или медицински грижи, трябва да се консултират с лекуващия си лекар, преди да приемат някаква хранителна добавка.

Американското общество на анестезиолозите предупреждава пациентите, подложени на операция, да спрат да приемат алтернативна медицина, освен ако не са инструктирани от лекар. Хранителни добавки, препарати, съдържащи растителни екстракти и специални диетични храни, съдържащи пробиотици, не трябва да се използват като заместители на обичайната диета.

Всички продукти не трябва да надвишават препоръчителната дневна доза. Съхранявайте всички включени продукти на място, недостъпно за деца, за да избегнете инциденти.

Далеч от децата.
Ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате заболяване, консултирайте се с Вашия лекар, преди да го приемете.
Не превишавайте инструкциите за употреба.
Преди употреба се уверете, че предпазният корпус от желатин не е подправен.
Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираната диета.
Телефон за център за отрови: 210 77 93 777.
Освен това в Гърция за продукти, съдържащи пробиотици, които се считат за специални диетични продукти, на етикета трябва да бъде посочено: „Продуктът не се препоръчва за пациенти с имунна недостатъчност“.

Всяка капсула съдържа:
Chromium 50μg
Green Coffee Bean Extract
[standardised for min 50% chlorogenic acid]
500mg
  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук