Helenvita Blephacare Duo Wipes Почистващи и дезинфекционни кърпички за зоната около очите 14бр

Helenvita Blephacare Duo Wipes Почистващи и дезинфекционни кърпички за зоната около очите 14бр

код на продукта: 012892
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  15,48лв. (7,92€)

Почистване и дезинфекция на кърпички за околоочния контур Кърпичките HELENVITA BLEPHACARE Duo са иновативен продукт, импрегниран с разтвор, специално създаден за ежедневно почистване на клепачите и миглите със секрети. Той е хипоалергенно теств...  още

15,48лв. (7,92€)
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5213000522297
Вижте също продукти в тази категория:
За уши и нос

Почистване и дезинфекция на кърпички за околоочния контур

Кърпичките HELENVITA BLEPHACARE Duo са иновативен продукт, импрегниран с разтвор, специално създаден за ежедневно почистване на клепачите и миглите със секрети.

Той е хипоалергенно тестван, със същото рН като сълзите, регулира бактериалното натоварване и е подходящ за ежедневно почистване на зоната около очите.

Свойства: кърпичките HELENVITA BLEPHACARE Duo не съдържат аромати, които могат да предизвикат алергични реакции при чувствителни лица, предлагат нежно почистване и отстраняване на лигавичните секрети, ексфолиране на устните на клепачите под формата на пърхот или пърхот и пърхот.

Продуктът позволява нежно и освежаващо почистване, както и регулиране на бактериалното натоварване, което прогресивно предотвратява образуването на секрети. Кърпичките HELENVITA BLEPHACARE Duo могат да се използват от възрастни и деца.

Начин на употреба: Използвайте кърпички HELENVITA BLEPHACARE Duo два пъти дневно сутрин и вечер или когато имате нужда от дълбоко почистване на клепачите.
Отворете кърпичката с чисти ръце, прекарайте я внимателно, няколко пъти, от повърхността на клепачите и зоната около очите, като държите очите затворени.
В случай на устойчив сух секрет, се препоръчва да се повтори лечението, оставяйки тъканта върху засегнатата област за няколко секунди.

Продуктът може да се използва от хора, които носят контактни лещи, преди и след очни операции. Кърпичките са стерилни и могат да влязат в контакт с рани и ожулвания по кожата.

Предупреждения: За локално приложение. Не прилагайте директно в окото. Не поглъщай. Далеч от децата.
Външна употреба

CE 0373

14 стерилни кърпички за еднократна употреба

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук