Korres 108 Vitamin D3 50μg (2000iu) 60tabs

Korres 108 Vitamin D3 50μg (2000iu) 60tabs

Хранителна добавка с витамин D3, която допринася за нормалната абсорбция на калций

код на продукта: 040877
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  27,17лв. (13,90€)

Korres 108 Витамин D3 50μg (2000iu) Витамин D3 Хранителна добавка 60таба Витамин D3 допринася за нормалното усвояване на калция и фосфора и за поддържането на нормални нива на калций в кръвта. Той също така помага да се поддържа нормалното състоян...  още

Той е премахнат / заменен от компанията
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5203069107306
Вижте също продукти в тази категория:
Продукти с намаление

Korres 108 Витамин D3 50μg (2000iu) Витамин D3 Хранителна добавка 60таба

Витамин D3 допринася за нормалното усвояване на калция и фосфора и за поддържането на нормални нива на калций в кръвта. Той също така помага да се поддържа нормалното състояние на костите и зъбите, като същевременно допринася за нормалното функциониране на имунната система и поддържането на нормалната мускулна функция.

Възрастни: Приемайте по една таблетка дневно, за предпочитане след хранене като хранителна добавка или според указанията на Вашия лекар. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Диетичните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираното хранене. Този продукт не е предназначен за предотвратяване, лечение или лечение на някакви човешки заболявания. Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате здравословни проблеми. Да се пази от деца в суха и хладна среда.

ФАКТОРИ за втасване (хидроксипропилцелулоза, микрокристална целулоза, малтодекстрин, модифицирани нишестета), антислепващи ФАКТОРИ (калциев фосфат, СОЛИ НА МАСТНИ КИСЕЛИНИ С МАГНЕЗИЙ)

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук