Korres Golden Krocus Ageless Saffron Eye Elixir Подмладяващ елексир за очи 18ml

Korres Golden Krocus Ageless Saffron Eye Elixir Подмладяващ елексир за очи 18ml

код на продукта: 027143
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  109,28лв. (55,90€)

Korres Golden Krocus Ageless Saffron Eye Elixir Подмладяващ елексир за очи 18ml Новият елексир за очи, вдъхновен от великолепния шафран от Козани, се комбинира с луксозния еликсир за лице, за да образуват предпазен щит, изработен от злато! Подмлад...  още

Той е премахнат / заменен от компанията
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5203069072697
ТЕГЛО: 162gr
Вижте също продукти в тази категория:
Продукти с намаление

Korres Golden Krocus Ageless Saffron Eye Elixir Подмладяващ елексир за очи 18ml

Новият елексир за очи, вдъхновен от великолепния шафран от Козани, се комбинира с луксозния еликсир за лице, за да образуват предпазен щит, изработен от злато! Подмладяващият елексир за очи Golden Krocus Ageless Saffron Eye Elixir за свеж и отпочинал поглед, се явява универсалното решение против стареене - идеален за всички типове кожа и за всяка възраст, спомага кожата да остане здрава и устойчива, намалявайки същевременно появата на всички признаци на стареене и умора, отпечатали се върху чувствителната и деликатна зона около очите.

Подмладяващият елексир за очи Golden Krocus Ageless Saffron Eye Elixir изпълнява действието на booster - идеален за layering, като същевременно подобрява цялостната ефективност на рутинните ежедневни грижи и допринася за спокойния и здравословен вид на очите. С доказано действие за редуциране на бръчки тип "пачи крак", тъмни кръгове и подпухналост.

Червен шафран от Козани / Свеж екстракт от първия ден

Шафранът от Козани е считан за най-висококачествения в света. След извличането на екстракта от близалцата, същият бива включен във формулата на продукта още на следващия ден. Така във всеки еликсир ЗЛАТЕН МИНЗУХАР се съдържат възможно най-мощните антиоксиданти.

Бета глюкани

Хидратират в дълбочина и укрепват естествената защита на кожата срещу оксидативния стрес и други атаки на околната среда, които причиняват признаци на стареене.

Лилавият цвят на шафрана от Козани цъфти веднъж годишно. В началото на всеки октомври, в продължение на 20 дни, безкрайни площи в района на Козани биват превзети от цветовете на шафрана, превръщайки се в необятно лилаво море. Местните производители започват беритбата на цветовете още по изгрев слънце, още когато растителните масла на шафрана са в най-високата си концентрация. Всяка вечер, след събирането на всички цветове, полетата изглеждат празни, но на следващата сутрин, те отново се обагрят в лилаво след разлистването на красивите минзухари.

Още в същия ден на беритбата, в дома на всеки производител, изключително внимателно и прецизно се отделят венчелистчетата (лилавите цветове) от тичинките и близалцата (стигми, нишки).

Следващата стъпка от процеса включва изсушаването на близалцата. Тази стъпка изисква богат опит и детайлни познания, за да може шафранът да изсъхне по естествен начин и да запази свойствата си непроменени - мощни антиоксидантни свойства, цвят и аромат. През зимния период, местните жени се заемат с прецизното отделяне на стигмите от тичинките.

Приблизително 150.000 цветчета са необходими за добиването на 1 кг изсушени стигми - пропорция, която с право приписва на шафрана от Козани титлата "златото" на гръцката земя.

Шафранът от Козани се счита за най-добрия шафран в света, въз основа на обективни измервания, следвайки процедурата ISO 3632 TS. От 1998 г. гръцкият шафран отглеждан в района на Козани е включен в регистъра на Защитените наименования за произход (ЗНП).

Сърудничеството на гръцката козметична марка ΚΟRRES със Съвместното Сдружение на Производителите на шафран от региона на Козани, е част от мрежата за етично партньорство на марката. Конкретното начинание подкрепя производството и бизнеса с шафран на близо 1.000 семейства от 20 села от региона на Козани.

Нанасяйте ежедневно върху зоната около очите, като избягвате горните клепачи.

Продуктът е предназначен само за външна употреба.

Aqua/Water/Eau, Propanediol, Glycerin, Betaine, Capryloyl Glycerin/Sebacic Acid Copolymer, Diheptyl Succinate, Avena Sativa (Oat) Kernel Extract, Benzyl Alcohol, Cellulose Gum, Ci 77891 /Titanium Dioxide, Copper Lysinate/Prolinate, Crocus Sativus Stigma Extract, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Hexapeptide-11, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Lactic Acid, Lonicera Caprifolium (Honeysuckle) Flower Extract, Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract, Menthyl Lactate, Methylglucoside Phosphate, Mica, Microcrystalline Cellulose, Parfum/Fragrance, Pentylene Glycol, Phenoxyethanol, Polyacrylate Crosspolymer-6, Potassium Sorbate, Rhodiola Rosea Root Extract, Saccharomyces Cerevisiae Extract, Salicylic Acid, Sodium Benzoate, Sodium Carboxymethyl Beta-Glucan, Sodium Hydroxide, Tamarindus Indica Seed Gum, Troxerutin, Xanthan Gum.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук