Korres Promo Дневен крем за дива роза 40ml & Осветляващ бустер 30ml & Гръцко кисело мляко с пяна за почистване 20ml

Korres Promo Дневен крем за дива роза 40ml & Осветляващ бустер 30ml & Гръцко кисело мляко с пяна за почистване 20ml

Дневен крем за суха кожа и двуфазен усилвател за излъчване и пяна за почистване

код на продукта: 040313
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  70,18лв. (35,90€)

Korres Крем за лице с дива роза Дива роза 24 часа овлажняващ и блестящ крем за лице за суха кожа 40мл
24-часов овлажняващ и светещ крем с царевичен прах, който абсорбира омазняването и намалява "блясъка", предлагайки матов резултат.
Див...  
още

Той е премахнат / заменен от компанията
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5203069103193
ТЕГЛО: 405gr
Вижте също продукти в тази категория:
Продукти с намаление

Korres Крем за лице с дива роза Дива роза 24 часа овлажняващ и блестящ крем за лице за суха кожа 40мл
24-часов овлажняващ и светещ крем с царевичен прах, който абсорбира омазняването и намалява "блясъка", предлагайки матов резултат.

Дивата роза, естествен източник на витамин С, има значителен лечебен ефект върху фините линии и обезцветяване, като същевременно придава блясък и блясък на кожата.
Дива роза:
Розовото масло е богато на линолова и линоленова киселина, което му придава важни регенеративни, овлажняващи и омекотяващи свойства, като в същото време образува защитен филм върху кожата. Помага за възстановяването на клетките, подобрявайки текстурата на кожата. Плодът на дивата роза е един от най-богатите източници на витамин С, като по този начин показва значително лечебно действие при фините линии и цветовите промени на кожата, като в същото време помага за равномерното разпределение на меланина, придава сияние и сияние.
Korres Wild Rose Bi-Phase Booster Двуфазен бустер с 15% витамин С за супер блясък и възстановяване 30ml
ЯРКА, ЛЕКА КОЖА / БЕЗ ГУМИ УМОРА
ЗА ВСИЧКИ ВИДОВЕ КОЖА
Обновена визия за 7 дни
Като цяло подобрен външен вид на кожата
Намалете появата на петна и признаци на умора
Супер блясък, още от 1-вото приложение [1]
[1] тест за самооценка in vivo / Двуфазен бустер от дива роза / 7 дни приложение / панел за жени с матова кожа, с обезцветяване и петна.
Двуфазен усилвател на сияние с 15% супер витамин С за видимо подобрение при първите бръчки, петна и скучно, уморено лице. Подобрено с 5 пъти съдържанието на супер витамин С [1] в комбинация с масло от дива роза, ценен козметичен еликсир на аптека Korres и естествени съставки с целенасочено действие при поява на петна и обезцветяване, помага за лечение на всички признаци на преждевременно стареене и супер ярко лице!
БЕЗ СИНТЕТИЧЕН ПАРФЮМ / БЕЗ СИНТЕТИЧЕН ЦВЯТ / НЕФЕАЗОРОГЕН
[1] 5 пъти степента на клинична ефикасност in vivo
[1] тест за самооценка in vivo / Двуфазен бустер от дива роза / 7 дни приложение / панел за жени с матова кожа, с обезцветяване и петна
[1] 5 пъти степента на клинична ефикасност in vivo
НОВА ДИВА РОЗА
СУПЕР ВИТАМИН C
СУПЕР БЛЯСЪК

Новата колекция на Wild Rose се основава на силата на едноименното масло - ценен еликсир за красота от времето на аптека Korres - и Super Vitamin C [1] - стабилизиран витамин C, който демонстрира доказана 1000% по-висока абсорбция от аскорбиновата киселина . по-сияйна, мека и младежки на вид кожа. Любимите продукти се "препоръчват" отново чрез усъвършенствани формули, всички обвити с обновено свежо ухание, докато нови иновативни продукти са добавени към колекцията, за да усъвършенстват блестящия ритуал и да придадат блясък на всяко лице.
Легендарният 24-часов овлажнител, създаден през 1996 г., се появява отново с иновативна текстура с хладка водна сметана - кадифен, лек филм - и изключително свеж, дискретен аромат, като същевременно запазва безценната си емоционална стойност за марката. Специално място заема новият звезден продукт, Wild Rose Biphasic Booster с 15% супер витамин С. Подобрен с 5 пъти съдържанието [2] на супер витамин С, този лъчист бустер обновява външния вид на кожата само за 7 дни! Новата колекция Wild Rose третира признаците на преждевременно стареене и подобрява тонуса на кожата, разкривайки нейния здрав, младежки вид и лице със супер блясък от 1-вото приложение [3]!

СУПЕР ВИТАМИН C
ВИСОКО АБСОРБЦИОНЕН СТАБИЛИЗИРАН ВИТАМИН C

Супер Витамин С е мастноразтворима стабилизирана форма на витамин С, която регистрира доказана 1000% по-висока абсорбция от аскорбиновата киселина (оригиналната форма на витамин С). Супер витамин С се превръща в чист витамин С, когато се абсорбира от кожата - функция, която я отличава от всяка друга нестабилна форма на витамин С - за да предложи крайния резултат на блясъка, тъй като озарява кожата и подобрява нейния тонус.
МАСЛО ОТ ДИВИ РОЗИ
ЦЕНА ЕЛИЗА НА КРАСОТА НА АПТЕКА KORRES

Новата колекция е подчертана от свойствата на маслото от дива роза - ценна съставка от годините на аптека Korres в Паграти, съставка, която подчертава сияйната версия на женската кожа. Маслото от дива роза има силни антиоксидантни свойства. Той идва от плодовете на цветето с изключително високо съдържание на витамин С - 9 пъти по-високо от това на портокалов сок -, докато е богато на Ω3, Ω6, Ω9 мастни киселини и витамин А. Подобрява външния вид на фините линии и промени в цвета на кожата. Придава блясък и сияние, докато има отлични овлажняващи и успокояващи свойства.
ВОДЕН КРЪП
ИНГРЕДИЕНТЪТ, КОЙТО "РИЗИРА" КОЖАТА
Ключова съставка в дневния крем за нормална до комбинирана кожа е високоефективен комплекс от мощни овлажнители, които постепенно се освобождават, за да заключат във водата кожата. Водният пластир има двойна роля - силен воден тласък, но и ефективен защитен филм за кожата. Предлага експресно и дългосрочно дълбоко овлажняващо действие, което води до изключително мека кожа. Непосредственият ефект от интензивната хидратация трае до 48 часа, докато последователното приложение може да помогне за поддържане на нивата на хидратация до 5 дни [4].
ТЕКСТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ И НОВ ПРЕСЕН ФЛОРАЛЕН ПАРФЮМ
Силата на действие се съчетава с очарованието на Дивата роза и уникалното изживяване на приложението. Меките, копринени текстури обхващат кожата, оставяйки кадифено усещане, тъй като се абсорбират незабавно. Тънкият дневен крем за мазна кожа и освежаващият воден крем за нормално комбинирана кожа са характерни за усъвършенстваните текстури на обновената колекция. Новият свеж цветен аромат подобрява приятното изживяване на ежедневната грижа. Съобразен със своите стойности, KORRES избира парфюми без спорните фталати и полициклично-мускусни съединения.
[1] Всички продукти от Wild Rose съдържат супер витамин С, с изключение на серум за лице и очи, дневен крем за суха кожа и ексфолиращ почистващ крем, където поради спецификациите на формулата е заменен с водоразтворима аскорбинова киселина в комбинация с β С от масло от дива роза.
[2] 5 пъти степента на клинична ефикасност in vivo
[3] тест за самооценка in vivo / Двуфазен бустер на дива роза
[4] in vivo тест за тази съставка / след прилагане на съставката в продължение на 21 дни, хидратиращият ефект остава усетен дори след 5 дни

Korres гръцко кисело мляко пяна крем почистващ крем искрящ крем с гръцко кисело мляко


Новият пянащ почистващ крем на KORRES превръща гръцкото кисело мляко в звездна съставка за ежедневно почистване на лицето, продължавайки най-продаваната любовна история на марката. Силният овлажняващ ефект на киселото мляко, познат от гръцката традиция, пребиотици и пробиотици, екстракт от амарант и естествени почистващи агенти се комбинират във формула, която помага на кожата да премахне „признаците“ на деня: ефективно премахва замърсяванията, грима и спиралата. без дразнене, предлагащи уникално усещане за комфорт. Още с първото нанасяне нивата на хидратация се подобряват и кожата се успокоява, балансира
[1]. Богат почистващ крем с нежна пяна, който показва перфектна съвместимост с кожата и очите, за чиста, мека кожа със сияен и здрав вид, готов да се изправи на следващия ден!
[1] Тест за самооценка / оценка на действието на продукта след първо приложение
ЙОГУРТ И СУПЕРДОЗА ПРЕБИОТИЧНО-ПРОБИОТИЧНО
СВЪРХРАНА ЗА КОЖАТА

Киселото мляко е естествен източник на пробиотици и има уникални хранителни свойства, тъй като повишава нивата на влага в горните слоеве на кожата. Освен това новият пянащ почистващ крем е подобрен с допълнителна доза пребиотици и пробиотици. Пробиотиците са „добрите бактерии“, микроорганизмите, които помагат на кожата да поддържа баланса си, съчетавайки се с трилионите бактерии, които живеят в нея, укрепвайки естествения щит, известен като микробиом на кожата. Пребиотиците са енергийният източник на пробиотиците - те хранят бактериите, за да поддържат балансиран микробиом, необходимо условие за правилното функциониране на кожната бариера и защитата на кожата. В колекцията Hellenic Yogurt технологията на пребиотиците и пробиотиците дава дълбоко хидратирана, балансирана кожа, която има трайност, за да запази младежкия си вид и свежест. Именно тази издръжливост и сила допринася за сияйния образ на кожата.

Двуфазен усилвател на светлината - Използване: Разклатете добре, за да смесите маслото от дива роза с активните съставки на водната фаза. Нанесете върху лицето и шията, като избягвате зоната около очите. Цветът може да варира поради естествения му произход.

Дневен крем - Употреба: Нанесете крема върху лицето и шията, като избягвате зоната около очите.

Дневен крем:

Богат крем, който попива, без да оставя омазняване за 24-часова хидратация, блясък и равномерен тонус. Дивата роза, естествен източник на витамин С, в комбинация с екстракт от императа цилиндрика и масло от макадамия, помага при признаците на преждевременно стареене и подобрява тонуса на кожата, придавайки здрав, младежки вид.

Двуфазен ускорител на светкавицата:

Aqua/Water/Eau, Caprylic/ Capric Triglyceride, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Rosa Canina Fruit Oil, Glycerin, Squalane, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Tocopheryl Acetate, Bisabolol, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Citronellol, Ethylhexyl Salicylate, Ethylhexylglycerin, Geraniol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Hydrolyzed Algae Extract, Lactic Acid, Lonicera Caprifolium (Honeysuckle) Flower Extract, Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract, Melia Azadirachta Extract, Moringa Pterygosperma Seed Oil, Pancratium Maritimum Extract, Panthenol, Potassium Sorbate, Rosa Damascena Flower Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Extract, Sodium Benzoate, Sodium Chloride, Tocopherol, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук