Korres Pure Greek Olive Подхранващ Шампоан за Суха и Дехидратирана Коса 250ml

Korres Pure Greek Olive Подхранващ Шампоан за Суха и Дехидратирана Коса 250ml

код на продукта: 013748
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  23,66лв. (12,10€)

Korres Pure Greek Olive Подхранващ Шампоан за Суха и Дехидратирана Коса 250ml Шампоан с екстракт от малинови листа и пшенични протеини за интензивна хидратация. ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ & ПРЕДИМСТВА 
Шампоан с екстракт от маслинови листа и...  
още

19,39лв. (9,92€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5203069067792
ТЕГЛО: 250gr
Вижте също продукти в тази категория:
Шампоани против пърхут за суха коса

Korres Pure Greek Olive Подхранващ Шампоан за Суха и Дехидратирана Коса 250ml

Шампоан с екстракт от малинови листа и пшенични протеини за интензивна хидратация.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ & ПРЕДИМСТВА
Шампоан с екстракт от маслинови листа и пшенични протеини за интензивна хидратация. Подходящ за суха / увредена коса. Грижа за коса на базата на превъзходен зехтин "екстра върджин", който е естествен източник на антиоксиданти, тонизиращ екстракт от маслинови листа и житни протеини. За интензивно подхранване и омекотяване на косата.

ОСНОВНИ СЪСТАВКИ
Вдъхновен от вековните ритуали за красота на жените от остров Крит, екипът на KORRES се насочва към свещеното дърво на Древна Гърция и към най-известния и значим сорт в страната, за да създаде колекцията НАТУРАЛНА ГРЪЦКА МАСЛИНА. Обогатена с най-чистия органичен зехтин от прочутите маслинови дървета на о.Крит - сорт Коронейки, в комбинация със студено пресован екстракт от листата на маслина.

С 84,7% естествени съставки.

Дерматологично тестван.

Естествено pH.

Без mineral oil, силикон, propylene glycol, ethanolamines, ALES, parabens.

може да съдържа следи от ядки/пшеница.

С ПРЕВЪЗХОДНО ОЛИО ОТ ПРОЧУТИТЕ МАСЛИНОВИ ДЪРВЕТА ОТ ОСТРОВ КРИТ.:

Страната е третия по големина производител на зехтин в света. Почвата и климатичните условия, в комбинация с методите на извличане, правят гръцкия зехтин най-висококачествения в света. Чистият зехтин "екстра върджин", който е в основата на серията, се добива от прочутите маслинови дървета Коронейки на о.Крит, познати като най-добрия сорт маслина.

Крит е най-големия и плодороден остров в Гърция с вековни традиции в отглеждането на маслинови дървета.:

Бавнорастящи, отглеждани чрез органично земеделие маслинови дървета, които се напояват по естествен път и се поддържат по-малки по размер, за да бъдат по-добре подхранвани от слънцето. Осигуряват малко и скъпоценно количество от "зеленото злато", което обикновено е една десета от добиваното от стандартните маслинови дървета. Превъзходното олио от прочутите маслинови гори от остров Крит е богато на хранителни и антиоксидантни вещества, мастни киселини, витамини С, Е и полифеноли.



Екстракт от маслинови листа: тонизира. Полизахариден комплекс: хидратира и успокоява скалпа. Витамин B: подсилва блясъка и гъвкавостта на косата, предпазва от механични увреждания, осигурява по-голяма устойчивост срещу стреса от заобикалящата ни среда и външните фактори.

Морска лавандула: хидратира и защитава косата от наелектризиране, улеснява разресването. Хидролизиран пшеничен протеин: формира филм, който хидратира и възстановява косъма, без ефект на натрупване.

ФАКТИ ЗА ФОРМУЛАТА: 84,7% натурален състав. Дерматологично тестван продукт. Подходящ за вегетарианци. Възможно е да съдържа следи от пшеница/ядки. pH неутрален. Не съдържа: Mineral Oil, Petrolatum/ Paraffin Wax, Silicones, Parabens, Propylene Glycol, Ethanolamines, ALES, Synthetic dye, Phthalates, Polycyclic Musks, Animal by-products. Product not tested on animals.

Нанесете шампоана върху мокра коса с лек масаж, изплакнете и повторете.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук