Korres ОЛИО ЗА СЛЪНЧЕВ ЗАГАР ЗА ЛИЦЕ И ТЯЛО ОРЕХ И КОКОС SPF10 За дълбок и равномерен тен. 5,07Fl. Oz. 150mL

Korres ОЛИО ЗА СЛЪНЧЕВ ЗАГАР ЗА ЛИЦЕ И ТЯЛО ОРЕХ И КОКОС SPF10 За дълбок и равномерен тен. 5,07Fl. Oz. 150mL

код на продукта: 003759
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  40,08лв. (20,50€)

ОЛИО ЗА СЛЪНЧЕВ ЗАГАР ЗА ЛИЦЕ И ТЯЛО ОРЕХ И КОКОС SPF10
За дълбок и равномерен тен.
5,07Fl. Oz. 150mL
__

Естествено оцветен с орехово олио

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ & ПРЕДИМСТВА
Олио за слънчев ...  
още

30,46лв. (15,58€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5203069113260
ТЕГЛО: 166gr
Вижте също продукти в тази категория:
Дъбилни масла

ОЛИО ЗА СЛЪНЧЕВ ЗАГАР ЗА ЛИЦЕ И ТЯЛО ОРЕХ И КОКОС SPF10
За дълбок и равномерен тен.
5,07Fl. Oz. 150mL
__

Естествено оцветен с орехово олио

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ & ПРЕДИМСТВА
Олио за слънчев загар на растителна основа, което осигурява дълбок и равномерен тен с дълготраен ефект.

ОСНОВНИ СЪСТАВКИ
Ореховото и сусамовото олио осигуряват естествена защита от слънцето, а кокосовото масло поддържа кожата мека и еластична.

Орех:

Ореховото олио има златист оттенък и се извлича от ядката на плода. Има високо съдържание на октадекадиенова киселина и помага да се възстанови, тонира и овлажни сухата или изгоряла от слънцето кожа. Нещо повече, богато на канелена киселина, ореховото олио осигурява естествена защита от слънцето. Кокосовото масло е извлечено от изсушени кокосови орехи. Неговата лека, немазна структура не запушва порите и лесно се абсорбира от кожата. Благодарение на омекотяващите си качества поддържа кожата нежна и еластична.

Състав:

C12-15 алкил бензоат, масло от сусамови семки (Sesamum Indicum),етилхексил палмитат, диоктилов етер, бутандиол/диестери с октанова и деканова киселини, етилхексил метоксицинамат, трихептаноин, октокрилен, масло от семена жожоба (Simmondsia Chinensis), бутил метоксидибензоилметан, октанова киселина / моноестер с глицерол, алфа-изометил йонон, вода, бензил бензоат, октан-диол, цитрал, цитронелол, масло от кокос (Cocos Nucifera), кумарин, екстракт от корен морков (Daucus Carota Sativa), гераниол, глицерин, масло от соеви зърна, екстракт от черупки орех (Juglans Regia), лимонен, линалоол, парфюм (аромати), фенилпропанол, екстракт от листа розмарин (Rosmarinus Oficinalis), сорбинова киселина, токоферил ацетат.

НАЧИН НА УПОТРЕБА

Разклатете добре и нанесете равномерно по лицето и тялото поне 30 минути преди излагане на слънце. Често намазвайте отново, за да поддържате защитата, особено след изпотяване, плуване или подсушаване с кърпа. За да постигнете нивото на предпазване, определено от слънцезащитния фактор, слънцезащитните продукти трябва да се прилагат в количество, равно на 2 мг/кв. см (приблизително 6 чаени лъжички за тялото на човек със средна височина). Използването на по-малко от адекватното количество слънцезащитен продукт значително ще намали нивото на предпазване. Не оставайте твърде дълго на слънце, дори и когато използвате слънцезащитно средство. Прекаленото излагане на слънчевите лъчи е сериозна опасност за здравето.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук