Protonex Червена боровинка+Spirulina 400mg 120caps

Protonex Червена боровинка+Spirulina 400mg 120caps

Хранителна добавка с висока стойност за инфекция на пикочните пътища и укрепване на имунитета

код на продукта: 013893
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  42,46лв. (21,72€)

Червена боровинка + Спирулина 400 mg Хранителна добавка с висока стойност за инфекция на пикочните пътища и укрепване на имунитета 120 капсули Уникална комбинация за защита срещу инфекции на пикочните пътища и укрепване на имунитета Червена бор...  още

28,88лв. (14,77€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5200121201101
Вижте също и продуктите в категориите:
Спирулина, Cranberry, За уриниране, За подсилване на имунитета

Червена боровинка + Спирулина 400 mg Хранителна добавка с висока стойност за инфекция на пикочните пътища и укрепване на имунитета 120 капсули

Уникална комбинация за защита срещу инфекции на пикочните пътища и укрепване на имунитета

Червена боровинка и гръцка спирулина 400 mg

Уникална комбинирана формула за защита срещу инфекции на пикочните пътища и укрепване на имунната система.

Уникалната комбинация от двете е пълна суперхрана за защита на пикочните пътища от инфекции на пикочните пътища и цялостното здраве и благосъстояние на организма.

Без йод, мазнини и холестерол. Нивата на натрий са много ниски.


ЧЕРВЕНА БОРОВИНКА

История

Червената боровинка е местно растение от Северна Америка и е била използвана от коренните американци при лечението на заболявания на бъбреците и пикочния мехур. Английските завоеватели се учат от индианците и разширяват употребата му до стомашни проблеми, хематологични състояния и скорбут, включително способността да отслабнете.

Основната употреба на боровинката е за предотвратяване на инфекции на пикочните пътища, обикновено причинени от бактерията Ecsherichia coli (E.coli). Първоначално лекарите смятаха, че действието на черната боровинка се дължи на киселинността, която дава на урината. Днес по -нови изследвания показват, че действието му се дължи на способността му да предотвратява прилепването на бактериите към вътрешните стени на пикочните пътища.

Пълни научни изследвания демонстрират способността на ЧЕРЕНИЯ да предотвратява нежелани инфекции от микроорганизми, които, преодолявайки естествената защита на организма, причиняват уртикария, цистит или пиелонефрит. Това се дължи на много високите нива на полифеноли като проантоцианидини и цианидини (PACS), флавоноиди и кверцетин.

В допълнение към горното, проучвания за ефекта на Cranberry върху други системи на човешкото тяло докладват:

В превантивна защита чрез засилване на апоптозата на раковите клетки на простатата.

В защита срещу рак и сърдечни заболявания, чрез антиоксидантното действие на витамин С.

Инхибиране на хеликобактер пилори да се залепи за стените на стомаха.

За повишаване нивата на добрия холестерол (HDL).


СПИРУЛИНА

История

СПИРУЛИНА е първична многоклетъчна микроводорасло, която се е появила на Земята преди 3,5 милиарда години.

Със способността си да фотосинтезира чрез абсорбиране на двойно повече биомаса от въглеродния диоксид (CO2) и да свързва атмосферния азот (N). В исторически план испанските завоеватели на Мексико през 16 век наблюдават ацтеките, които събират фини мрежи от естествените езера SPIRULINA и ги превръщат в сладкиши.

Днес този процес се извършва систематично на езерото Текскоко.

Подобна процедура се прилага в Чад, Африка на езерото Косорон, където SPIRULINA е основен компонент на местната диета, особено за бременни жени, и в местната медицина. След Втората световна война немски и френски преподаватели изучават SPIRULINA подробно.

През 1967 г. спирулина е обявена за „отличния хранителен източник на бъдещето“ от Международната асоциация на микробиолозите. Съвсем наскоро НАСА избра СПИРУЛИНА като основен източник на храна за астронавтите. Различните елементи, предоставени от SPIRULINA, са напълно водоразтворими и напълно смилаеми, предлагащи допълнителна енергия, допълващи недостатъците в ежедневната диета, възстановявайки правилния метаболитен баланс.

Той увеличава представянето в умствената и физическата работа, спорта и настроението за конкурентно отличие в пространствата, където се движи всеки съвременен човек.

Според официално издание на Организацията по храните и земеделието (ФАО) на Организацията на обединените нации (циркуляр 1034 FIMA / C1034 (EN), 155N 2070-2065 от 2008 г.), SPIRULINA е призната за използването й за допълнително лечение при много заболявания или здравословни проблеми.

Най -важното е укрепването на имунната система чрез фикоцианин, който драстично намалява липидите в кръвта, бори се с усещането за „умора“, като повишава нивата на имуноглобулин А (IgA) и М (IgM).

Протеините, витамините, минералите и полизахаридите подобряват всички физически показатели, особено при спортистите. При вдигане на тежести увеличава капацитета на белите дробове, без да влияе на кръвното налягане.

Сухата биомаса SPIRULINA съдържа до 2% у-линолова киселина (GIA), процент, равен на този на майчиното мляко. Този висок процент помага при артрит, затлъстяване, сърдечно -съдови заболявания и синдром на дефицит на цинк.

SPIRULINA в експерименти, проведени в Германия и Япония, показа, че понижава холестерола, триглицеридите и липопротеините с ниска плътност в кръвта, действайки благоприятно в борбата с атеросклерозата.

Поради много високото съдържание

В асимилираното желязо, SPIRULINA директно помага за корекция на анемии, нисък хематокрит и менструален синдром.

Настоящите проучвания подкрепят положителния ефект на SPIRULINA върху превенцията на рака (левкемии), защитата на хората, подложени на радиационно-химиотерапия и антивирусното действие, за подпомагане на хора, заразени с вируса на СПИН

2-4 таблетки сутрин или по обяд, като хранителна добавка, за предпочитане преди хранене с чаша вода

Черешката като суперхрана съдържа:

Всички основни витамини: С, Е, К, В1, В2, В3, В5, В

Всички минерали, необходими за функционирането (физическо и психическо) на човешкото тяло.

Въглехидрати 12%, целулоза 4%.

По -специално се споменава високото съдържание на витамин С и манган, в допълнение към всички други минерали, като: желязо, калций, магнезий, фосфор, цинк, натрий и калий.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук