Lamberts Sport Performance CLA 1000mg, 90caps

Lamberts Sport Performance CLA 1000mg, 90caps

Хранителна добавка за поддържане на баланса между мускули и мазнини, за контрол на теглото

код на продукта: 018453
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  67,06лв. (34,30€)

Lamberts Sport Performance CLA Хранителна добавка за поддържане на баланса между мускули и мазнини, за контрол на теглото 1000 mg, 90 капсули Конюгираната линолова киселина, известна като CLA, принадлежи към семейството на мастните киселини. По-ко...  още

59,00лв. (30,18€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5055148408503

Lamberts Sport Performance CLA Хранителна добавка за поддържане на баланса между мускули и мазнини, за контрол на теглото 1000 mg, 90 капсули

Конюгираната линолова киселина, известна като CLA, принадлежи към семейството на мастните киселини. По-конкретно, cla е смес от поне 28 позиции и геометрични изомери на линолова киселина, която е основна омега-6 полиненаситена мастна киселина. Есенциалните мастни киселини не могат да бъдат произведени от тялото сами и следователно трябва да се консумират чрез диетата.

cla има редица функции в тялото, където е необходим за нормален хранителен и енергиен метаболизъм и за постигане на здравословно хранително състояние. Може да се намери в обичайните храни, получени от животински продукти, включително месо и млечни продукти, но напоследък има голямо увеличение на интереса към CLA добавки, свързани със загуба на тегло и други ползи за здравето.

Клиничните проучвания, проведени с CLA, демонстрират ролята, която тя играе в поддържането на баланса между мускулната и мастната тъкан.

CLA (конюгирана линолова киселина) е вид мастна киселина, намираща се естествено в голямо разнообразие от храни. Въпреки това, някои експерти в областта на храненето смятат, че количествата конюгирана линолова киселина, които получаваме от нашата диета, са по-малко от това, от което тялото ни се нуждае.

През последните години в международната литература има много доклади за това как CLA участва в метаболизма на мазнините. По-конкретно, клиничните проучвания показват, че CLA помага за поддържане на баланса между мазнини и чиста телесна маса при хора, които следват начин на живот, който включва здравословна диета и редовни физически упражнения. Поради тази причина CLA често се препоръчва от диетолози на хора, които следват диета с ниско съдържание на мазнини или хора, загрижени за контурите на тялото си.

Lamberts CLA съдържа конюгирана линолова киселина с естествен произход (произведена от растението шафран), тъй като това е формата, в която са проведени повечето клинични изследвания и по време на производствения процес е подложена на специална обработка, за да се гарантира нейната биологична активни съставки.

Обобщавайки Lamberts CLA:

  • Съдържа конюгирана линолова киселина от естествен произход (произведена от растението шафран)
  • Помага да се промени начина, по който тялото съхранява мазнини
  • Това е популярна хранителна добавка за хора, които следват диета с ниско съдържание на мазнини

Инструкции за употреба

Да се приема за предпочитане след основното хранене.
Време за усвояване: По-малко от 30 минути.


Дозировка

Възрастни: по 2 капсули след двете основни хранения за деня, общо 4 капсули на ден.


Противопоказания-Взаимодействия

Този препарат не се препоръчва за бременни и кърмещи жени.

Добавянето на конюгирана линолова киселина може да причини гадене или стомашно разстройство, но тези ефекти вероятно ще бъдат намалени, когато CLA се приема с храна.

Консултирайте се с Вашия лекар, ако приемате лекарства или имате здравословни проблеми.


Предпазни мерки

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от слънчева светлина.

№ Първо запознанство EOF: 19614/01.03.2021г. Номерът на уведомлението не замества разрешението за търговия от EOF. Този продукт не подлежи на процес на лицензиране.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук