Lamberts Cranberry Complex Powder 100g

Lamberts Cranberry Complex Powder 100g

Екстракт от червена боровинка Хранителна добавка с витамин С на прах за здраве на урината Противовъзпалително

код на продукта: 018392
Само три продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  54,37лв. (27,81€)

Lamberts Cranberry Complex Екстракт от червена боровинка Хранителна добавка с витамин С на прах за здраве на урината Противовъзпалително 100g В Lamberts Cranberry се получава от пресни узрели плодове (червени боровинки), които първо се почистват и...  още

47,29лв. (24,19€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5055148403058
ТЕГЛО: 135gr

Lamberts Cranberry Complex Екстракт от червена боровинка Хранителна добавка с витамин С на прах за здраве на урината Противовъзпалително 100g

В Lamberts Cranberry се получава от пресни узрели плодове (червени боровинки), които първо се почистват и дезинфекцират, за да се отстранят нежеланите компоненти. След това сокът, получен от обработката на плодовете, се суши при ниско налягане и температура и се смила на прах. Крайният производствен етап включва пръскане на праха със сух въздух, което води до приготвянето на крайния продукт, който не съдържа захар. Цялостният процес на приготвяне на препарата осигурява възможност за приложение при хора, спазващи диети със специфични калорични ограничения.

За подобряване на вкуса Lamberts Cranberry се смесва с фрукто-олигозахариди. Фруктоолигозахаридите (FOS), са форма на разтворими въглехидрати, които се извличат от корена на олеандъра и имат подсладителни свойства, без да са противопоказани за хора, следващи диета с намален прием на въглехидрати. Те действат като пребиотици за насърчаване на растежа на полезни бактерии от полезната микрофлора на червата.

Червената боровинка е богата на антиоксидантни танини, проантоцианидини (PACs), които помагат за намаляване на адхезията на бактериите към стената на пикочните пътища, предотвратявайки появата на UTI и цистит. Той също така прави рН на урината по-кисел, предотвратявайки растежа на бактериите, като същевременно има детоксикиращи свойства.

Проантоцианидините в червените боровинки изглежда са в състояние да предпазят тялото ви от някои бактерии, като E. coli, които често са причина за инфекции на пикочните пътища. Последните данни сочат, че особено при упорити инфекции, антимикробните компоненти на червената боровинка могат да действат профилактично в такива случаи и да смекчат приема на антибиотици, които при прекомерна консумация създават резистентни щамове бактерии. Жените в постменопауза изглежда имат най-голяма полза.

Сравняването на ефикасността на различните препарати от червена боровинка на пазара трябва да се прави въз основа на общото количество червена боровинка, съдържащо се във всяка приета доза. Cranberry Complex Lamberts съдържа 3% проантоцианидини и на 5 g прах дава 2470 mg (2,47 g) Cranberry Powder. За приготвянето на 1 грам концентриран прах са необходими приблизително 25 грама пресни боровинки, така че за всяка доза от 5 грама прах (2,47 грама боровинки) са необходими 2,47x 25=61,75 грама пресни боровинки!

Инструкции за употреба

Изсипете праха в студена вода или плодов сок и разбъркайте. Прахът може да се използва както за продължителна употреба, така и периодично по ваше желание.


Дозировка

Възрастни: 5 грама отговарят на 1 ч.л.


Противопоказания-Взаимодействия

Прекомерната консумация може да причини стомашно разстройство и диария и може да увеличи риска от камъни в бъбреците при предразположени индивиди.

Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате здравословни проблеми.


Предпазни мерки

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от слънчева светлина.

No Първо запознанство EOF: 22936/12.04.2005г. Номерът на уведомлението не замества разрешението за търговия от EOF. Този продукт не подлежи на процес на лицензиране.

Подходящ за вегетарианци.

Дозировка: 5-10 гр., съответстващи на 1 чаена лъжичка. Изсипете праха в студена вода или плодов сок и го разбъркайте. Прахът може да се използва за дългосрочна употреба, както и периодично, по ваше желание.

Съхранение: Да се съхранява на хладно и сухо място, защитено от светлина.

Алергии: не.

Внимание: Не е известно да е необходимо внимание при прием на препоръчваната доза.

Всеки 5 гр. осигуряват:

Витамин С 60 mg

Червена боровинка Прах 2470mg

Фруктоолигозахариди 2470mg

Състав: сок от червена боровинка, концентрат на прах, фруктоолигозахариди и витамин С.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук