Lamberts Flax Seed Oil 1000mg, 90caps

Lamberts Flax Seed Oil 1000mg, 90caps

Хранителна добавка с ленено масло, богато на Омега 3 за добро сърдечно-съдово здраве

код на продукта: 018376
Само три продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  54,92лв. (28,09€)

Lamberts Хранителна добавка с масло от ленено семе с масло от ленено семе, богато на Омега 3 за добро здраве на сърдечно-съдовата система 1000 mg, 90 капсули Маслото от ленено семе (ленено масло) е идеален заместител на Омега-3 мастни киселини за ...  още

47,72лв. (24,41€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5055148402396

Lamberts Хранителна добавка с масло от ленено семе с масло от ленено семе, богато на Омега 3 за добро здраве на сърдечно-съдовата система 1000 mg, 90 капсули

Маслото от ленено семе (ленено масло) е идеален заместител на Омега-3 мастни киселини за хора, алергични към рибено масло, тъй като осигурява 60% А-линоленова киселина (около два пъти количеството Омега-3 мастни киселини на грам в сравнение с рибеното масло ) . Лененото семе е продукт, богат на омега-3 мастни киселини, α-линоленова киселина. Той е идеален източник на омега-3 мастни киселини, особено за вегетарианци и хора, които са алергични към рибено масло. Той също така съдържа друга есенциална мастна киселина, линолова киселина, която принадлежи към семейството на омега-6 мастните киселини и се намира главно във вечерната иглика.

А-линоленовата киселина се превръща в тялото в Ω3 мастни киселини, намиращи се в рибените масла (EPA и DHA) според нуждите на тялото. Омега 3 мастните киселини имат много ползи за здравето, помагат за поддържане на нормални нива на триглицериди в кръвта, нормално кръвно налягане, нормална сърдечна функция.

Като хранително вещество, А-линоленовата киселина е необходима в големи количества за тялото, но поради факта, че е много нестабилна, не винаги можем да сме сигурни колко е получена чрез нашата диета.

Lamberts Flax Seed Oil е студено дестилирано ленено масло, което гарантира качеството на неговите хранителни вещества. Маслото от ленено семе (ленено масло) е идеален заместител на Омега-3 мастни киселини за хора, алергични към рибено масло, тъй като осигурява 60% А-линоленова киселина (около два пъти количеството Омега-3 мастни киселини на грам в сравнение с рибеното масло ) .

Освен това е полезен източник на линолова киселина, другата есенциална есенциална мастна киселина, която нашата диета трябва да ни осигури. А-линоленовата киселина се превръща в тялото в Ω3 мастни киселини, намиращи се в рибените масла (EPA и DHA) според нуждите на тялото.

Обобщаване на маслото от ленено семе Lamberts:

  • Това е растителен източник на Омега 3 от ленено масло
  • Той е идеален избор за вегетарианци и хора, които искат да приемат Омега-3 мастни киселини, но са алергични към рибено масло
  • Обвивката на капсулата и витамин Е предпазват Омега 3 от окисляване
  • Безвкусно е

Инструкции за употреба

Да се приема за предпочитане след хранене.
Време за усвояване: По-малко от 30 минути.


Дозировка

Възрастни: 1 капсула на ден.


Противопоказания-Взаимодействия

Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате здравословни проблеми.


Предпазни мерки

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от слънчева светлина.

No Първо запознанство EOF: 69790/08.11.2006г. Номерът на уведомлението не замества разрешението за търговия от EOF. Този продукт не подлежи на процес на лицензиране.

Време за усвояване: По -малко от 30 минути. Подходящ за вегетарианци

Съхранение: Съхранявайте в хладна и суха среда и предпазвайте от светлина.

Алергии: Нито един.

Предпазни мерки: Не са известни препоръчителните дози.

Всяка капсула дава:

Flax Seed Oil

1000mg

Alpha Linolenic Acid

680mg

Linoleic Acid

122mg

Съставки, използвани в капсулата: Capsule Shell (Modified Starch, Glycerol, Gelling Agent: Carageenan, Colour: Iron Oxide), Antioxidant: d alpha Tocopherol.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук