Lamberts Glucosamine QCV 120tabs

Lamberts Glucosamine QCV 120tabs

Хранителна добавка с глюкозамин сулфат, кверцетин и ябълчен оцет за добро здраве на ставния хрущял

код на продукта: 014049
Само три продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  67,19лв. (34,37€)

Lamberts Glucosamine QCV хранителна добавка с глюкозамин сулфат, кверцетин и ябълчен оцет за добро здраве на ставния хрущял 120 таблетки Ставният хрущял е непрозрачна, бяла, еластична, гладка, лъскава и влажна тъкан, която покрива костите, които в...  още

57,71лв. (29,52€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5055148413842
ТЕГЛО: 200gr
Вижте също продукти в тази категория:
За опорно-двигателния апарат

Lamberts Glucosamine QCV хранителна добавка с глюкозамин сулфат, кверцетин и ябълчен оцет за добро здраве на ставния хрущял 120 таблетки

Ставният хрущял е непрозрачна, бяла, еластична, гладка, лъскава и влажна тъкан, която покрива костите, които влизат в контакт в ставата и позволява плавно движение с ниско триене на ставните повърхности. Глюкозаминът или глюкозаминът е захар от естествен произход. Това е аминозахарид, който се произвежда ендогенно от глюкоза в тялото и се намира в течността около ставите. Освен в човешкото тяло, глюкозаминът може да се намери и в други животински тъкани, като животински кости, гъбички и черупки.

Значението на тази естествена захар е голямо, тъй като тя е отговорна за синтеза на различни елементи, които са от съществено значение за хрущяла. По-конкретно, това е отговорно както за изграждането, така и за възстановяването на хрущяла. Поради тази причина обикновено се препоръчва на пациенти с остеоартрит. Доказано е, че облекчава болката и забавя прогресията на състоянието.

Липсата му в организма обикновено причинява дегенерация на хрущяла на ставите. За профилактика или лечение на липсата на глюкозамин се приема под формата на хранителни добавки

Glucosamine QCV е уникална формула, която осигурява 1400 mg глюкозамин сулфат (на 2 таблетки), ябълков оцет и кверцетин. Кверцетинът принадлежи към биофлавоноидите, съдържа се в плодовете и зеленчуците (особено в ябълките) и поради силното си антиоксидантно действие е един от малкото биофлавоноиди, използвани в изследвания върху хора.

Кверцетинът е един от най-биологично активните флавоноиди. Намира се в много плодове и зеленчуци, особено в ябълки и лук. Всяка таблетка Lamberts 500 mg кверцетин осигурява повече кверцетин от 1 кг ябълки. Много изследователи смятат, че кверцетинът е естествен антихистамин и по този начин намалява сезонните и хранителни алергии, астма и кожни реакции. Кверцетинът, съдържащ се във формулата Glucosamine QCV, е с естествен произход, в ниво, еквивалентно на това, което се съдържа в 4 ябълки.

Ябълковият оцет CV (Cider Vinegar) съдържа калций, магнезий, фосфор и калий, които, ако се замисли колко са необходими за здравето на костите и ставите, ще разбере и значението на ябълковия оцет при лечението на артрит. Освен това съдържа антиоксиданти и бета-каротин.


Инструкции за употреба

Да се приема за предпочитане с храна.
Време за усвояване: По-малко от 1 час.


Дозировка

Възрастни: 1 до 2 таблетки дневно.


Противопоказания-Взаимодействия

При високи дози глюкозамин (над 1500 mg на ден) могат да се наблюдават странични ефекти като гадене, киселини и главоболие.

Не трябва да се приема от бременни и кърмещи жени.

Да се избягва от хора с диабет и хипертония.


Предпазни мерки

Алергии: Glucosamine Sulphate 2KCI е съставка с естествен произход (извлича се от черупки).

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от слънчева светлина.

№ Запознаване EOF: 82339/19/11/2015. Номерът на уведомлението не замества разрешението за търговия от EOF. Този продукт не подлежи на процес на лицензиране.

Време за усвояване: По -малко от 1 час.

Дозировка: 1 с 2 таблетки дневно.

Съхранение: Съхранявайте в хладна и суха среда и предпазвайте от светлина.

Алергии: Глюкозамин сулфат 2KCI е естествена съставка (получена от черупки).

Предпазни мерки: Не трябва да се приема от бременни или кърмещи жени.

Хранителна информация На таблетка
Glucosamine Sulphate 2KCl 929mg
providing: Glucosamine Sulphate 700mg
providing: Glucosamine Base 550mg
Apple Cider Vinegar 300mg
Quercetin 25mg

Таблетка с: Cellulose, Apple Cider Vinegar, Modified Starch,Tablet Coating (H. Methylcellulose, Colours: Titanium Dioxide & Iron Oxide, Glycerine), Calcium Carbonate, Anti-caking Agents (Silicon Dioxide & Magnesium Stearate), Stearic Acid.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук