Lamberts Lactase Complex 350mg, 60tabs

Lamberts Lactase Complex 350mg, 60tabs

Хранителна добавка от растителен лактазен комплекс за по-лесно усвояване на лактоза при хора с непоносимост

код на продукта: 020368
Само четири продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  47,45лв. (24,27€)

Lamberts Lactase Complex Хранителна добавка от растителен лактазен комплекс за по-лесно усвояване на лактоза при хора с непоносимост 350 mg, 60 таблетки Лактазата е необходим храносмилателен ензим за разграждането на лактозата, основният въглехидр...  още

40,80лв. (20,87€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5055148411107

Lamberts Lactase Complex Хранителна добавка от растителен лактазен комплекс за по-лесно усвояване на лактоза при хора с непоносимост 350 mg, 60 таблетки

Лактазата е необходим храносмилателен ензим за разграждането на лактозата, основният въглехидрат в млякото. Лактазата се произвежда от тялото в тънките черва. В случаи на намалено или нулево производство на лактаза от тънките черва, неразградената лактоза се транспортира до дебелото черво, където ферментира. Това води до производството на водород, въглероден диоксид и органични киселини, което води до образуване на газове, свиване на мускулите на чревната стена и диария. Тежестта на клиничните прояви зависи от степента на ензимния дефицит.

Лактозната непоносимост не е животозастрашаваща, но води до нарушения в нейното качество, тъй като избягването на млечни продукти може да доведе до диетични ограничения. Ефективността на ензимната активност се измерва в единици на Food Chemical Codex (FCC). Food Chemical Codex е световен стандарт за определяне на активността на растителни ензими. Този стандарт описва силата на ензимната активност в единици (i.u.), по-добре от другия широко използван стандарт, който използва теглото на ензимите (измерено в mg), за да определи ензимната активност. Конкретният продукт е с висока ефективност и може да се сравнява само със съответните продукти на други производители, които включват единици (i.u.), а не тегло (mg) като мярка за ензимна активност.

Този продукт може да се използва дълго време, като помага за намаляване на симптомите на непоносимост към лактоза.


Инструкции за употреба

Да се приема за предпочитане преди хранене с млечни продукти.
Време за усвояване: По-малко от 30 минути.


Дозировка

Възрастни: 1 таблетка на ден.


Противопоказания-Взаимодействия

Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате здравословни проблеми.


Предпазни мерки

Не превишавайте 3 таблетки на ден.

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от слънчева светлина.

№ Първо запознанство EOF: 13199/09.02.2021г. Номерът на уведомлението не замества разрешението за търговия от EOF. Този продукт не подлежи на процес на лицензиране.

Време за усвояване: По -малко от 30 минути. Подходящ за вегетарианци.

Дозировка: 1 млечна таблетка преди хранене (лактоза). 2 таблетки могат да се приемат, ако яденето съдържа значително количество млечни продукти. Научният отдел на Ламбертс предоставя информационна брошура за количеството лактоза, съдържащо се в различните храни. Този продукт може да се използва за намаляване на симптомите на непоносимост към лактоза за дълго време. Не превишавайте 3 таблетки на ден.

Съхранение: Съхранявайте в хладна и суха среда и предпазвайте от светлина.

DiCalcium Phosphate, Microcrystalline Cellulose, Lactase, Silicon Dioxide, Stearic Acid, Crosslinked Cellulose Gum, Magnesium Stearate.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук