Lamberts Vitamin E 250iu, 100caps

Lamberts Vitamin E 250iu, 100caps

Естествена форма на витамин Е Хранителна добавка срещу оксидативен стрес

код на продукта: 018441
Само четири продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  60,57лв. (30,98€)

Lamberts Витамин Е Диетична добавка Натурален витамин Е Антиоксидативен стрес 250iu, 100 капсули Токоферолите (токофероли) са група от мастноразтворими химични съединения с подобна химична структура (хомоложни съединения) с интензивни антиоксидант...  още

53,27лв. (27,25€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5055148400033

Lamberts Витамин Е Диетична добавка Натурален витамин Е Антиоксидативен стрес 250iu, 100 капсули

Токоферолите (токофероли) са група от мастноразтворими химични съединения с подобна химична структура (хомоложни съединения) с интензивни антиоксидантни свойства. Те имат множество физиологични действия и приемането им от човешкото тяло в малки количества чрез храната е от съществено значение.

Като цяло токоферолите са известни като витамин Е и се намират в растителните масла и храните на растителна основа като цяло. Токоферолите се отличават с буквите на гръцката азбука: α, β, γ, δ, ε, ζ и η. Най-важният от тях е α токоферол (d-алфа-токоферол), тъй като се характеризира с по-добра абсорбция и бионаличност и с тази форма е проведено от повечето клинични проучвания.

Витамин Е е един от най-важните витамини, тъй като допринася* за защитата на клетките от оксидативен стрес. Основната му роля е да се бори със свободните радикали. Свободните радикали или се създават в тялото като страничен продукт от нормалните метаболитни процеси, или идват от външни фактори като замърсен въздух, тютюнопушене и т.н. Излишните свободни радикали водят до оксидативен стрес, който уврежда клетките и може да причини различни заболявания.

Lamberts VIT-E 250iu:

Осигурява 250 iu естествено срещащ се витамин Е, тъй като се произвежда от слънчогледовите семена (естествен витамин Е) под формата на "d"-алфа токоферол, който е най-тясно свързан с витамин Е, получен от храната,
Той е под формата на чревна капсула за постигане на възможно най-голяма абсорбция от червата с отделяне на жлъчка

Както всички продукти на Lamberts, той се произвежда в Обединеното кралство в съответствие със строги фармацевтични GMP стандарти.

* (ЕС) бр. 432/2012 г
Инструкции за употреба

Да се приема за предпочитане след хранене.
Време за усвояване: По-малко от 30 минути.


Дозировка

Възрастни: 1 капсула дневно.


Противопоказания-Взаимодействия

Препоръчва се добавките с витамин Е да се избягват от хора, приемащи антикоагулантна терапия (с антикоагуланти от ново поколение), тъй като рискът от кървене може да се увеличи.

Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате здравословни проблеми.


Странични ефекти

При високи дози витамин Е (над 1200 IU) могат да се наблюдават умора, гадене, сърцебиене и повишаване на кръвното налягане. Тези симптоми са напълно обратими.


Предпазни мерки

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от слънчева светлина.

No Първо запознанство EOF: 47122/12.06.2013г. Номерът на уведомлението не замества разрешението за търговия от EOF. Този продукт не подлежи на процес на лицензиране.

Време за усвояване: По -малко от 1 час. Подходящ за вегетарианци.

Дозировка: 1 с 2 капсули на ден.

Съхранение: Съхранявайте в хладна и суха среда и предпазвайте от светлина.

Алергии: Нито един.

Предпазни мерки: Пациентите с високо кръвно налягане трябва първо да приемат витамин Е с ниско съдържание на iu и след това постепенно да увеличават iu, винаги в съответствие с лекарски. Хората, приемащи антикоагуланти или аспирин, трябва да се консултират с лекаря си относно приема на добавки с витамин Е.

Всеки капсула показва: Vitamin E (in the natural d-alpha form) 168mg (250iu)

Съставки, използвани в капсулата: Capsule Shell (Modified Starch, Glycerol, Gelling, Agent: Carageenan), Sunflower Seed Oil.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук