Lamberts Osteoguard Calcium, Magnesium & Boron Plus Vitamins D3 & K2, 90tabs

Lamberts Osteoguard Calcium, Magnesium & Boron Plus Vitamins D3 & K2, 90tabs

Хранителна добавка с калций, магнезий и бор с витамини D3 и K2 за укрепване и поддържане на костите при жени след менопауза

код на продукта: 031703
Само три продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  55,11лв. (28,19€)

Lamberts Osteoguard Calcium, Magnesium & Boron Plus Vitamins D3 & K2 Калций, магнезий и бор Диетична добавка с витамини D3 и K2 за укрепване и поддържане на костите при жени след менопауза 90 таблетки Съвременната диета е с дефицит на 2 основни хр...  още

47,96лв. (24,53€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5055148412067

Lamberts Osteoguard Calcium, Magnesium & Boron Plus Vitamins D3 & K2 Калций, магнезий и бор Диетична добавка с витамини D3 и K2 за укрепване и поддържане на костите при жени след менопауза 90 таблетки

Съвременната диета е с дефицит на 2 основни хранителни вещества, които допринасят за изграждането на костите, калций и магнезий. Министерството на здравеопазването на Великобритания препоръчва дневен прием на калций от повече от 1200 mg за жени, количество, което е трудно постижимо чрез съвременната диета (особено ако диетата включва малко млечни продукти).

Osteoguard е специално разработена формула от Lamberts, която осигурява калций, магнезий, витамини D, K и бор. Изборът на микроелементи и тяхното количество се основава на техните свойства в костния метаболизъм, тъй като калцият, магнезият и витамините D & K допринасят* за поддържане на нормалното състояние на костите.

Борът е минерал, важен за метаболизма на калция и здравето на костите. Борът изглежда влияе върху начина, по който тялото се справя с други елементи, като мед, магнезий, фосфор, калий и витамин D. Борът помага за предотвратяване на постменопаузална остеопороза и изграждане на мускули. Едно проучване, проведено от Министерството на земеделието на САЩ, съобщава, че в рамките на осем дни след получаване на 3 милилитра бор в диетата си дневно, контролна група жени в постменопауза са загубили 40 процента по-малко калций, една трета по-малко магнезий и малко по-малко фосфор. , чрез урината си, отколкото са имали преди започване на добавки с бор.

Въз основа на съдържанието на Osteoguard една таблетка на ден се препоръчва като хранителна добавка към повечето диети, докато 2 таблетки на ден се препоръчват за хора на диета с ниско съдържание на млечни продукти или жени след менопауза. Може също така да се комбинира перфектно с други мултивитаминови формули и като всички формули на Lamberts, той се произвежда в Обединеното кралство според строгите фармацевтични GMP стандарти.

*(ЕС) № 432/2012 г


Инструкции за употреба

Да се приема за предпочитане с храна.
Време за усвояване: По-малко от 1 час.


Дозировка

Възрастни: 2 таблетки на ден.


Противопоказания-Взаимодействия

Този продукт не е предназначен за превенция, лечение или лечение на човешки заболявания.

Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате здравословни проблеми.


Предпазни мерки

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от слънчева светлина.

No Първо запознанство EOF: 59389/10.10.2005г. Номерът на уведомлението не замества разрешението за търговия от EOF. Този продукт не подлежи на процес на лицензиране.

Въз основа на съдържанието на Osteoguard се препоръчва приемането на една таблетка дневно като хранителна добавка при повечето диети, докато прилагането на 2 таблетки дневно се препоръчва за хора, които спазват диета с ниско съдържание на млечни продукти или жени по време на периода след менопаузата.

Хранителна информация Aкъм таблет
Calcium (as Carbonate) 500mg
Magnesium (as Oxide) 125mg
Vitamin D 5μg (200iu)
Vitamin K 38μg
Boron (as Sodium Borate) 1.5mg

Таблетка с: Cellulose, Tablet Coating (H. Methylcellulose, Colour: Titanium Dioxide, Glycerin), Crosslinked Cellulose Gum, Stearic Acid, Silicon Dioxide, Magnesium Stearate.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук