Lamberts Turmemoric 60tabs

Lamberts Turmemoric 60tabs

Хранителна добавка с екстракт от куркума, розмарин и лутеин за стимулиране на когнитивната функция и подобряване на паметта

код на продукта: 040440
Само две продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  84,26лв. (43,10€)

Lamberts Turmemoric хранителна добавка с куркума, розмарин и екстракт от лутеин за когнитивна стимулация и подобряване на паметта 60 таблетки Lamberts TurMemoric е хранителна добавка, която съдържа уникална комбинация от микроелементи. По-конкр...  още

72,47лв. (37,07€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5055148412029
ТЕГЛО: 69gr

Lamberts Turmemoric хранителна добавка с куркума, розмарин и екстракт от лутеин за когнитивна стимулация и подобряване на паметта 60 таблетки

Lamberts TurMemoric е хранителна добавка, която съдържа уникална комбинация от микроелементи.

По-конкретно, той осигурява (в препоръчителната доза от две таблетки на ден):

Корен от куркума 200 mg титруван екстракт, еквивалентен на 10 000 mg подправка на прах. Това количество е приблизително равно на две чаени лъжички подправка на прах, което прави Turmemoric от Lamberts един от най-мощните продукти с куркума, налични в Гърция. Куркумата е една от най-широко използваните подправки. Основната група активни вещества на куркумата са куркуминоидите и главно куркуминът, който придава характерния жълт цвят на подправката и е обект на задълбочени изследвания в науката за хранене през последните години. Екстрактът от корен на куркума на TurMemoric гарантирано дава 95% куркуминоиди. Благодарение на високото съдържание на куркумин, той има антиоксидантни и противовъзпалителни свойства. Допринася за предотвратяването на хронични възпаления, като същевременно може да се използва и за облекчаване на болки в ставите и артрит, както и менструален дискомфорт.
Високо количество на двата най-важни каротеноида: лутеин и зеаксантин. Лутеинът и зеаксантинът принадлежат към каротеноидите и се намират в изобилие в плодовете и зелените зеленчуци. Те не се произвеждат от тялото, така че трябва да се набавят чрез храна или хранителни добавки. Ползите за здравето първоначално се приписват на техните противовъзпалителни и антиоксидантни свойства, тъй като каротеноидите могат да предпазват от липидна пероксидация и увреждане, причинено от реактивни кислородни радикали (ROS).
Витамин B12 500μg, който допринася* за нормалното функциониране на нервната система и за нормалната психологическа функция.
Цинк 5 mg, който допринася* за нормалната когнитивна функция
Титриран (като 7,5:1) екстракт от розмарин осигурява антибактериални, антисептични и противовъзпалителни свойства.

(*Европейски регламент 432/2012)

Както всички продукти на Lamberts, той се произвежда в Обединеното кралство в съответствие със строги фармацевтични GMP стандарти.


Инструкции за употреба

Да се приема за предпочитане след хранене.
Препоръчително е таблетките да се поглъщат цели с вода.
Време за усвояване: По-малко от 1 час.


Дозировка

Възрастни: Препоръчителната доза за този препарат е две таблетки на ден (1 таблетка сутрин и 1 таблетка вечер).


Противопоказания-Взаимодействия

Да не се приема от бременни и кърмещи жени.

Препоръчително е да не се приема от лица под 18 години.

Консултирайте се с Вашия лекар, ако приемате лекарства или имате здравословни проблеми.


Предпазни мерки

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от слънчева светлина.

No Първо запознаване EOF: 28511/22.03.2018г. Номерът на уведомлението не замества разрешението за търговия от EOF. Този продукт не подлежи на процес на лицензиране.

Подходящ за вегетарианци & vegans

Време за усвояване: По -малко от 1 час.

Дозировка: Препоръчителната доза за този препарат е две таблетки дневно (1 таблетка сутрин и 1 таблетка вечер) половин час след хранене или съгласно препоръката на Вашия лекар или фармацевт. Препоръчва се таблетките да се поглъщат цели с много вода. Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Съхранение: Съхранявайте на място недостъпно за деца. Продуктът се съхранява на хладно и сухо място.

Алергии: Няма

Предпазни мерки: Не приемайте от бременни или кърмещи жени. Препоръчва се да не се приема от лица под 18 години. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираната диета. Този продукт не е предназначен за предотвратяване, лечение или излекуване на човешки болести. Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате някакви здравословни проблеми.

Съдържание (препоръчителна дневна доза) На 2 таблетки
Екстракт от корен на куркума, еквивалентен на 10 000 mg куркума, който дава гарантирани 95% от куркумин 200mg
Лутеин 10mg
Зеаксантин 500μg
Витамин В12 500μg
Цинк 5mg
Титриран (като 7,5: 1) екстракт от розмарин 20mg

Таблетка с: Целулоза, корен екстракт куркума, калциев карбонат, фосфат Diasve-Stu, сложен лутеин (лутеин, зеаксантин, антиоксидант: екстракт ден-розмарин), покритие на таблетки (хидроксипропилметилцелулоза, глицерол), средства против слепване (силициев диоксид и магнезиев стеарат), екстракт Розмарин, цинков цитрат, стеаринова киселина, витамин В12 (като метилкобаламин).

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук