Lanes Calcium + Витамин D3 Калций и витамин D3, помага за поддържането на нормалното състояние на костната система 20 таблетки

Lanes Calcium + Витамин D3 Калций и витамин D3, помага за поддържането на нормалното състояние на костната система 20 таблетки

код на продукта: 010891
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  13,47лв. (6,89€)

Lanes Calcium + Витамин  D3 разтворими  калций с Βитамин D3, 20 таблетки Помага да се поддържа нормално състояние на костите, зъбите и мусколите  & помага за предотвратяване на остеопороза С много вкус Lemon   ОПИСАНИЕ Калцият добавка ...  още

Той е премахнат / заменен от компанията
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5201314060567
Вижте също продукти в тази категория:
Продукти с намаление

Lanes Calcium + Витамин D3 разтворими калций с Βитамин D3, 20 таблетки

Помага да се поддържа нормално състояние на костите, зъбите и мусколите & помага за предотвратяване на остеопороза

С много вкус Lemon

ОПИСАНИЕ

Калцият добавка с витамин D3 от Lanes съчетава жизненоважната метален калций със скъпоценната витамин D3, който помага на усвояване от организма, дозата трябва да отговарят на ежедневните нужди на организацията. Комбинацията от тези съставки, помага за поддържането на физиологичното състояние на костите, зъбите и мускулите и помага за предотвратяване на остеопорозата.

Калцият е важен метал във всички етапи на човешкия живот, тъй като помага в метаболизма на въглехидрати, протеини и мазнини за производство на енергия, нормалната невротрансмисия и функциониращ метаболизъм за производство на енергия.

Тя също така насърчава регулирането на кръвното налягане и помага в съсирването на кръвта, като същевременно допринасят за функционирането на храносмилателни ензими като липаза и някои протеази. Комбинацията с витамин D3 помага за правилното функциониране на имунната система и помага в нормалния абсорбцията и усвояването на калций и фосфор от организма.

Потребителски ползи

Покриването на ежедневните нужди на организма на калций от 75%, докато присъствието на витамин D3 100% от ПДП подобрява усвояването на калция от организма, като същевременно осигуряват на полезно действие на този витамин в организма.

Препоръчва се за

Хората, които искат да засилят мускулната система, но грижите и здравето на костите и зъбите, главно поради лошото хранене в тези ценни хранителни вещества. При жените овластяване калциеви резерви в организма. В случай на счупване потенциал, тъй като според проучвания е наблюдавано, че допълнителен прием на калций и витамин D е ефективен при намаляване на фрактури при възрастни възстановяване скорост.

В спортисти за подобряване на костната и мускулната сила. В вегетарианци и вегани, които поради тяхната диета не съдържа животински храни и млечни продукти, може да има провал. Тези, които пушат и пият твърде много алкохол, кафе и сол, тъй като те имат повишена нужда от калций за укрепване на костите.

Също така хора вероятно избягват млечни продукти, защото на лактозна непоносимост. Ако отслабване диета или въздържание от храни, богати на калций поради необходимостта за намаляване на холестерола.

Доза

1 таблетка дневно разтворена в чаша вода.

Препоръчителният прием на препарата на сутринта след закуска.

СЪСТАВКИ

Лимонена киселина, натриев бикарбонат, витамин С, портокалов аромат, инулин, аспартам прах цвекло, ацесулфам-К, бета-каротин, рибофлавин.

Не съдържа: захар, глутен, консерванти.

Бременни / лактиращи: Ние не препоръчваме да използвате. Консултирайте се с Вашия лекар

Деца: Консултирайте се с Вашия лекар.

Диабетици: не съдържа захар.

Вегетарианците: Подходящ за вегетарианци.

Специални предпазни мерки: фенилаланин източник. Може да съдържа следи от мляко.

Таблица хранителни Анализ

Хранителна информация за 1 таблетка

Сила

% RDI

Действие

6,1 ккал, 26kj

-

Калций

600mg

75

Витамин D3

5mg

1

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук