Lanes Cholestade За поддържане на нормален холестерол 30 таблетки

Lanes Cholestade За поддържане на нормален холестерол 30 таблетки

код на продукта: 013066
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  29,13лв. (14,90€)

Lanes Cholestade за нормален холестерол Описание
Продуктът Lanes Cholestade представлява хранителна добавка, съдържаща Red yeast rice-Монаколин K, Коензим Q10(CoQ10) и зелен чай. Свойства
Хранителната добавка Lanes Cholestade съче...  
още

25,63лв. (13,11€)
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5201314077824
Вижте също продукти в тази категория:
Холестерол триглицериди

Lanes Cholestade за нормален холестерол

Описание
Продуктът Lanes Cholestade представлява хранителна добавка, съдържаща Red yeast rice-Монаколин K, Коензим Q10(CoQ10) и зелен чай.

Свойства
Хранителната добавка Lanes Cholestade съчетава Монаколин K (получен от ферментирал червен ориз посредством червени дрожди) заедно с едни от най-силните антиоксиданти-CoQ10 и зелен чай за поддържане на нормални функции на сърдечно-съдовата система. Научни изследвания показват, че маята от червен ориз (red yeast rice), която съдържа активното вещество Монаколин К, оказва благоприятно въздействие върху понижаването на липидите (LDL, общия холестерол, триглицеридите) и повишаването на HDL-холестерола, т.нар. "добър холестерол". Неотдавнашно проучване, проведено в Италия, показа, че дневеният прием, включващ 10mg от Монаколин K дава положителни резултати при здрави индивиди, с леко завишени нива на холестерин и LDL. Според европейската агенция за безопасност на храните (EFSA), дневният прием на 10mg Монаколин K от червен ферментирал ориз, допринася за поддържането на нормалните нива на холестерол в кръвта. Механизмът на действие на Монаколин K се състои в инхибиране на биосинтезата на холестерол в черния дроб. Забележителен е фактът, че червената оризова мая представлява традиционна диетична и терапевтична съставка в Азия от хиляди години. Коензим Q10 играе жизненоважна роля за снабдяването на организма с енергия, повишавайки неговата издръжливост. С възрастта запасите от CoQ10 в организма намаляват и тяхното попълване чрез храната оказва благоприятно въздействие върху организма. Зеленият чай е богат източник на полифеноли с мощно антиоксидантно действие. Епидемиологични изследвания показват, че консумацията на зелен чай спомага за понижаване нивата на LDL холестерола, предотвратява появата на атеросклероза и подобрява функциите на сърдечно-съдовата система. Позовавайки се на научни препратки, също така спомага за поддържане на цялостното здравословно състояние на организма.

Предимства
Приемът на 1 таблетка само от хранителната добавка Lanes Cholestade, осигурява нужното дневно количество от Монаколин K (10mg), който допринася за поддържане на нормалните нива на холестерол в кръвта. Само по себе си, поддържането на нормални нива на холестерол в организма е особено важен фактор за предотвратяване нарушения на сърдечните функция. В допълнение, Коензим Q10 и зеленият чай със своите антиоксидантни свойсва помагат в борбата със свободните радикали.

Lanes Cholestade се препоръчва при:
Хора в добро здравословно състояние с леко завишени нива на холестерин и LDL, които искат да понижат, в комбинация с по-здравословен начин на живот.

Опаковка:
30 таблетки, стъклено шише

Препоръчителен прием и дозировка:
Възрастни: х1 таблетка Lanes Cholestade на ден, с основното хранене.

Хранителни стойности в 1 таблетка Lanes Cholestade:

Червена оризова мая (Monascus purpureus) титруван екстракт, съдържа: Монаколин К 200mg 10mg
Коензим Q10 5mg
Зелен чай, титруван екстракт 60mg

Състав
Титруван екстракт (5% моноколин К) от червена оризова мая (monascus purpureus), микрокристална целулоза, малтодекстрин, екстракт от зелен чай (50% полифеноли), карбоксиметилцелулоза, хидроксипропилметилцелулоза, силициев диоксид, стеаринова киселина, Коензим Q 10, магнезиев стеарат, титанов диоксид, талк, етилцелулоза, поливинилпиролидон, железен оксид, хидроксипропил целулоза.

Не съдържа: Захар
Бременност/Кърмене: Консултирайте се с Вашия лекар.
Деца: Консултирайте се с Вашия лекар.
Диабетици: Не съдържа захар.
Специални предпазни мерки: Не се препоръчва при чернодробни заболявания, свръхчувствителност към някои от съставките или при лечение с хиполипидемични лекарствени средства. Ако провеждате лечене с лекарствени продукти, както и при поява на нежелана реакция или здравословен проблем, моля да се обърнете към Вашия лекуващ лекар за консултация.

Продуктът е внесен и регистриран в ΕΟΦ (Национална Агенция по лекарствата): 49681/16.6.16.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук