Lanes Iron + Витамин C  желязо и витамин  CЗа Нормална образуването на червени кръвни клетки, аромат на череша 20 таблетки

Lanes Iron + Витамин C желязо и витамин CЗа Нормална образуването на червени кръвни клетки, аромат на череша 20 таблетки

код на продукта: 010889
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  13,47лв. (6,89€)

Lanes желязо + Витамин C разтворими  желязо с витамин  C, 20 таблетки  За Нормална образуването на червени кръвни клетки и хемоглобин извършване жизненоважен кислород към Камарата   ОПИСАНИЕ За да допълнят желязо с витамин С, отколкото La...  още

11,73лв. (6,00€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5201314060543

Lanes желязо + Витамин C разтворими желязо с витамин C, 20 таблетки

За Нормална образуването на червени кръвни клетки и хемоглобин извършване жизненоважен кислород към Камарата

ОПИСАНИЕ

За да допълнят желязо с витамин С, отколкото Lanes съчетава желязо, жизнено важен минерал за правилното функциониране на организма, допълнителен важен витамин С помага в усвояването, дозата трябва да отговарят на ежедневните нужди на организма в 100 %.

Основното действие на желязото е в нормално образуването на червени кръвни клетки и носещи хемоглобин жизнено кислород в тялото.

Желязо повишава нормалната когнитивна функция, и участва в синтеза на невротрансмитери в мозъка. Заедно с витамин С, което увеличава абсорбцията, има важна роля в нормалния метаболитен функция насочени към производство на енергия, като по този начин намалява умората и умора на тялото. В същото време, допринасят за нормална имунна функция чрез повишаване на защитните сили на организма. Освен това витамин С допринася за образуването на колаген за нормалната функция на кожата, кръвоносните съдове, костите, хрущялите, зъбите и венците.

Потребителски ползи

Това захранване на ежедневните нужди на организма на желязо, 100% от препоръчителната дневна доза, и чрез добавяне на витамин С помага за по-доброто усвояване на желязото от организма.

Препоръчва се за

Добавка на желязо е от полза превантивно в случаи на неизпълнение от страна на организма (анемия, дължаща се недостиг на желязо). Младите момичета и жени в детеродна възраст, които са вегетарианци или ядат малки количества месо и птици, могат да изискват укрепване на прием на желязо, тъй като месечната менструация.

Случаи на физическо и психическо изтощение като активира и стимулира организма. При хората с бледа кожа Изчислено е, че желязото възстановява нормалната тена, а витамин С помага за правилното функциониране на кожата, тъй като допринася за образуването на колаген. При хората със силни духовни дейности, защото желязото укрепва нормално познавателната функция, тъй като помага пренасят кислород към тялото за по-голяма яснота.

Доза

Възрастни и деца над 15 години: 1 таблетка дневно, разтворена в чаша вода в продължение на три месеца, един месец почивка. Повторете използване по същия начин.

Препоръчителният прием на препарата на сутринта след закуска.

СЪСТАВКИ

Лимонена киселина, натриев хидроген карбонат, сорбитол, железен глюконат, витамин С, аромат на череша, прах цвекло, ацесулфам К, аспартам.

Не съдържа: захар, глутен, йод, консерванти.

Бременни / лактиращи: Консултирайте се с вашия лекар.

Деца: Консултирайте се с Вашия лекар.

Диабетици: не съдържа захар. Подходящ за диабетици.

Вегетарианците: Подходящ за вегетарианци.

Специални условия: Може да съдържа следи от мляко. Източник фенилаланин.

Таблица хранителни Анализ

Хранителна информация за таблета

Сила

% RDI

Действие

8,3 ккал, 35 кДж

-

Желязо

14mg

100

Витамин С

80 мг

100

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук