Libero Up&Go No5 (10-14kg) Maxi Plus, 40 памперси

Libero Up&Go No5 (10-14kg) Maxi Plus, 40 памперси

код на продукта: 025626
Само четири продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  44,40лв. (22,71€)

Libero Up & Go No5 (10-14кг) Maxi Plus, 40 памперса UP & Go гащи, за свобода на движение. Най-меките бикини за памперси Libero за повече комфорт и свобода на движение от всякога (в сравнение с гащите от пелена Libero Up & Go от предишното покол...  още

44,40лв. (22,71€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 7322541089706
ТЕГЛО: 1607gr
Вижте също и продуктите в категориите:
Бебешки пелени, Оферти за Libero, Бебешки пелени Super Market

Libero Up & Go No5 (10-14кг) Maxi Plus, 40 памперса

UP & Go гащи, за свобода на движение.

Най-меките бикини за памперси Libero за повече комфорт и свобода на движение от всякога (в сравнение с гащите от пелена Libero Up & Go от предишното поколение)

1. По-еластична и мека междинна подметка, която приляга като бельо

2. По-меки ластици около краката за по-добро прилепване

3. Същата абсорбираща способност като отворената пелена

4. Самозалепваща лента за след употреба

Up & Go

Пелената Libero Up & Go прилича толкова на памперс, колкото на малки бикини. Той е невероятно мек и удобен и позволява възможно най-голяма свобода на движение, независимо дали детето се върти, пълзи, седи или стои.

Укрепването между краката е толкова стегнато, че никога не блокира оживените движения на краката на вашето бебе. Широко „тъкано“ еластично парче, състоящо се от много малки еластични ленти, разпределя натиска нежно и удобно около корема. Пелената постоянно се адаптира към движенията на вашето бебе, като малко бельо.

Пелената Libero Up & Go е лесна за носене и смяна. Той е безопасен и предпазва от течове. Разбира се, тя също диша - позволява на въздуха да циркулира и поддържа кожата суха и здрава.

Пелената Libero Up & Go също е чудесна за сън, защото никога не се плъзга или стяга бебето за една нощ.

Перфектна форма
Пелената Up & Go е идеална, когато детето ви започне да се движи повече - играе с пръсти, седи, стои или прави първите си неудобни стъпки.

Пелените Up & Go са като къси панталони: навсякъде глупави и еластични. Няма какво да спре или спре детето ви да завладее света!

Лесно е да се носи и сменя
Пелените Up & Go лесно се носят и сменят. По-големите деца обичат да правят нещата сами. И когато памперсът съдържа нещо повече от памперси, Up & Go може лесно да се отваря странично и да се сменя като обикновена пелена. Пелената Up & Go има интелигентна лепяща лента на гърба, за да я държи затворена, когато я изхвърлите. Той е лесен за използване и удобен както за деца, така и за родители.

Нито лосиони, нито парфюми
Имаме ясна представа за добавките за памперси: колкото по-малко, толкова по-добре. Нашите памперси не съдържат лосиони, мехлеми, овлажнители или парфюми.

Само въздух
Вместо това памперсите позволяват на кожата ни да диша. Въздухът циркулира, външният слой абсорбира влагата бързо и сърцевината остава суха, задържайки влагата далеч от кожата на бебето.

Екологичен интерес

За Libero грижата за околната среда е естествен приоритет. Не можем да правим продукти за деца, без да отчитаме околната среда.

За да получи продукт Nordic Ecolabel, официалният екомаркировка на скандинавските страни, не е достатъчно само да отговаря на строги условия на околната среда. Функционалността и качеството на продуктите също се оценяват и трябва да бъдат изключително високи.

Скандинавската комисия за екомаркировка изследва въздействието върху околната среда на продуктите през критичните етапи от техния жизнен цикъл. Но Libero отива една стъпка по-далеч - нашата цел е да оптимизираме всички етапи от жизнения цикъл на всяка от нашите пелени.

Непрекъснато се стремим да сведем до минимум нашето въздействие върху околната среда на всички етапи, например чрез процесите, по които се правят нашите памперси, избора на нашите доставчици, материалите, дизайна, персонализирането и опаковането.

Всички памперси Libero с велкро лепенки и всички бикини Libero имат скандинавски екомаркировка. Така че, която и пелена Libero да изберете, това е безопасен екологичен избор.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук