Libresse Daily Fresh Multistyle Normal Подложки 30 броя

Libresse Daily Fresh Multistyle Normal Подложки 30 броя

код на продукта: 024183
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  6,90лв. (3,53€)

Libresse Daily Fresh Multistyle Нормални дамски превръзки 30 броя • Технологията CurveFit τεχνο обхваща извивките на чувствителната зона за комфорт през целия ден.
• Пълна защита, която остава почти незабелязана.
• Технология ProSkin...  
още

5,88лв. (3,01€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 7322540678642
ТЕГЛО: 99gr
Вижте също продукти в тази категория:
Дамски превръзки

Libresse Daily Fresh Multistyle Нормални дамски превръзки 30 броя

• Технологията CurveFit τεχνο обхваща извивките на чувствителната зона за комфорт през целия ден.
• Пълна защита, която остава почти незабелязана.
• Технология ProSkin Formula.
• С балансирано pH.

Диша 5 пъти повече за здрава кожа в чувствителната зона.

Абсорбция

Libresse има индикатор за усвояване на продукта с капки в опаковката си, за да изясни капацитета за абсорбиране на цялата си продуктова гама и да ви помогне да намерите най-подходящия продукт! Индикацията за 6 капки обхваща от много лека до висока абсорбция. Нашите дамски превръзки имат супер абсорбираща сърцевина, която улавя влагата и я задържа вътре в дамската превръзка. Супер абсорбиращите микропори помагат да се държи далеч от тялото.

Контрол на миризмата

Миризмата може да бъде причинена от бактерии. Ако предотвратите развитието на бактерии, тогава намалявате миризмите. Libresse SAP е супер абсорбиращ материал, който не само абсорбира и улавя големи количества влага, но и се бори с миризмите. Създавайки среда с ниско рН (киселина), SAP инхибира растежа на бактерии и неутрализира алкалните компоненти, които причиняват миризми. Продуктите Libresse намаляват миризмите, използвайки природната химия, за да ви дадат естествено усещане за свежест и увереност.

Балансиран PH

Нивото на pH на кожата е много повече от нейната сухота или мекота. Жизненоважно е за предотвратяване на дразнене и възпаление. Поддържането на ниско рН (киселинно) помага да се предотврати растежа на бактерии. Продуктите Libresse с контрол на миризмите, инхибират растежа на бактериите, балансирайки нивата на рН на тялото и неутрализирайки алкалните компоненти, които причиняват миризми. Балансираното pH е друга причина, поради която ще се чувствате в безопасност, когато носите продукти Libresse.

Дишащ гръб материал

Материалът, използван на гърба на дамската превръзка, се състои от тънък пластмасов филм с малки пори, които премахват влагата и топлината, като същевременно задържат течности. Това се постига чрез смесване на калциев карбонат с пластмасовия материал. Когато материалът се разрежда, се образуват пори. Тези пори позволяват на кожата ви да диша.
Дишащият материал на гърба е много важен за намаляване на влажността и минимизиране на топлината. Дамските превръзки Libresse с дишащ материал поддържат естествения баланс на жената.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук