Lierac Arkeskin Rebalancing Comfort Day Cream 50ml

Lierac Arkeskin Rebalancing Comfort Day Cream 50ml

Дневен крем, който коригира признаците на менопаузата по кожата

код на продукта: 039602
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  87,98лв. (45,00€)

Lierac Arkeskin Rebalancing Comfort Day Cream Дневен крем, който коригира признаците на менопаузата върху кожата 50ml Дневният крем Lierac Arkéskin е лечение, което е резултат от връзката между питателен ден на био-пептид, който насърчава защитата...  още

Той е премахнат / заменен от компанията
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 3508240010362
ТЕГЛО: 276gr
Вижте също продукти в тази категория:
Продукти с намаление

Lierac Arkeskin Rebalancing Comfort Day Cream Дневен крем, който коригира признаците на менопаузата върху кожата 50ml

Дневният крем Lierac Arkéskin е лечение, което е резултат от връзката между питателен ден на био-пептид, който насърчава защитата на кожата, екстракт от какао, който възстановява еластичността и овлажнява и изглажда хиалуроновата киселина.

Дневният крем Lierac Arkéskin е продукт с удобна текстура, който е подходящ за неутрализиране на признаците на хормонално стареене на кожата, като сухота, загуба на плътност и тонус. Дневният крем Arkéskin има и балансиращо действие и прави кожата по-подхранена и защитена от първите нанасяния.

Lierac Arkéskin е дневен крем с баланс и действие против бръчки, който се състои от 96% натурални съставки и неговата свежа и разтопена формула, смесва се с кожата, за да осигури подхранване, без да я претегля, в допълнение освежаващият аромат на ароматизирана кожа на розови листа. Продуктът се състои от:

-Био-пептиден ден: подхранва интензивно и активира защитата на кожата. - екстракт от какао: възстановява еластичността на кожата.
Хиалуронова киселина с високо молекулно тегло: овлажнява и изглажда кожата.

Био-пептиден ден: подхранва и активира защитата на кожата
Екстракт от какао: възстановява еластичността.
Хиалуронова киселина (с високо молекулно тегло): овлажнява и изглажда

96% от съставките с естествен произход

Подходящо за вегани

Нанесете сутрин върху лицето и шията.

СЪСТАВ: AQUA / ВОДА / EAU. ГЛИЦЕРИН. СКУЛАН. БЕХЕНИЛОВ АЛКОХОЛ. НЕОПЕНТИЛ ГЛИКОЛ ДИХЕПТАНОАТ. BUTYROSPERMUM PARKII (ШЕ) МАСЛО. EXYLDECANOL CETYL STEARATE EXYLIDECYL ПРИМАМКА. ЦЕТИЛОВ АЛКОХОЛ. ИЗОСТЕАРИЛ ИЗОСТЕАРАТ. КАЛИЕВ ФОТОКОСТИЛ. БУТИЛЕН ГЛИКОЛ. КАРАГЕНАН / CHONDRUS CRISPUS (КАРАГЕНАН). ДИМИТИКОНИ. ЛЕЦИТИН. АРОМАТ / АРОМАТ. ТЯЛО ОТ ПОЛИАКРИЛ. НАТРИЕВ БЕНЗОАТ. ЛИМОНЕНА КИСЕЛИНА. НАТРИЕВ ХИЛУРОНАТ. КСАНТАНОВА ГУМА. СТЕАРИНОВА КИСЕЛИНА. НАТРИЕВ ФОСФАТ. ЕКСТРАКТ ОТ СЕМЕНА НА ТЕОБРОМА КАКАО (КАКАО). КАПРИЛИЛ ГЛИКОЛ. НОНАПЕПТИД-1. ДОЗА ФОСФОР. 1552А.

Списъците на съставките, използвани в състава на нашите продукти, се актуализират редовно. Преди да използвате който и да е от продуктите с нашата марка, моля, прочетете списъка със съставките върху опаковката му, за да сте сигурни, че съставките са подходящи за вашата лична употреба.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук