M Cosmetics Instant Lifting Serum Серум за лице за незабавна корекция 15ml

M Cosmetics Instant Lifting Serum Серум за лице за незабавна корекция 15ml

код на продукта: 035397
Само четири продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  93,84лв. (48,00€)

M Cosmetics Instant Lifting Serum Серум за лице за незабавна корекция 15ml Серум за незабавна ерекция, за всички типове кожа. Той предлага ефективна ерекция за няколко минути, благодарение на комбинацията от 3 активни съставки. Съдържа активни акт...  още

70,28лв. (35,95€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5200120390134
ТЕГЛО: 15gr
Вижте също и продуктите в категориите:
Стягащ Серум, козметика, Грижа за лицето

M Cosmetics Instant Lifting Serum Серум за лице за незабавна корекция 15ml

Серум за незабавна ерекция, за всички типове кожа. Той предлага ефективна ерекция за няколко минути, благодарение на комбинацията от 3 активни съставки. Съдържа активни активни съставки на микроводорасли, полизахариди и фруктоолигозахариди, които предлагат незабавен стягащ ефект и lifting с продължителност най-малко 4 часа. Кожата става по-стегната, по-гладка и по-ярка, докато редовната употреба предлага дълготрайно стягане и действие против бръчки.

Тип кожа: За всички типове кожа.

Ефективна ерекция (lifting) и затягане веднага след нанасяне.

Допълнително дългосрочно стягане и намаляване на бръчките при редовно използване.

Уникален резултат благодарение на комбинацията от 3 активни съставки.

Идеята

Създаването на иновативна серия от грижи за лицето, високо качество и усъвършенствана технология, които ще отговарят на dna на съвременната гръцка жена и ще покрие нуждите на кожата си.

Линията

Линията Μ COSMETICS, е вдъхновен от красотата на Гърция, нейната светлина, цветове и аромати, но също и от красотата на гъркинята. Тя се основава на науката Биомиметика, която чрез съставките си имитира функциите на младата кожа.

Биомиметична технология

Биомиметика , имитира нормалната функция на клетките на човешкото тяло. Клетките имат способността да възстановяват щетите си с помощта на вещества в нашето тяло, като пептиди, ензими и хормони. С течение на времето обаче тази функция е ограничена, в резултат на което тези вещества не се произвеждат нормално и увреждат кожата. Линията M COSMETICS, съдържа биомиметични съставки, които имитират функциите на младата кожа и предлагат подмладяване и регенерация на кожата, действие против бръчки и стягане.

Състав

Линията M COSMETICS, има високо съдържание на 2 биомиметични съставки. Една биомиметична съставка се основава на екстракта от ядрото на фурмата и има клинично доказано силно действие против бръчки. Намалява дълбочината и общата повърхност на бръчките, увеличавайки състава на Колаген I, който е отговорен за здравината и еластичността на кожата. В същото време предпазва кожата от стареене в околната среда, поради съдържащите се в нея антиоксиданти. Другата биомиметична съставка се основава на екстракт от дъбова кора, който дава видим и незабавен ефект lifting и изглаждане на кожата.

Нанесете върху чисто лице, с нежни движения нагоре.

Избягвам зрителен контакт. Дерматологично тестван.

Уникален резултат благодарение на комбинацията от 3 активни съставки

Eактивни активни съставки на микроводорасли, комбинирани с полизахариди.

Фрукто-олигозахариди.

Комбинация от два вида полизахариди.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук