M Cosmetics Micellar Water 200ml

M Cosmetics Micellar Water 200ml

Почистващ препарат за почистване на вода и грим с очи, с Miciliac фактори

код на продукта: 035398
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  34,35лв. (17,57€)

M Cosmetics Micellar Water For Face & Eyes Пречистваща вода & Препарат за премахване на грим с очи, с мицеларни фактори 200ml Почистваща вода за лице и очи за всички типове кожа. Иновативен препарат за почистване под формата на вода, който прави п...  още

25,73лв. (13,16€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5200120390141
ТЕГЛО: 200gr
Вижте също и продуктите в категориите:
Продукти за почистване на грим, Грижа за лицето

M Cosmetics Micellar Water For Face & Eyes Пречистваща вода & Препарат за премахване на грим с очи, с мицеларни фактори 200ml

Почистваща вода за лице и очи за всички типове кожа. Иновативен препарат за почистване под формата на вода, който прави почистването на лицето играчка.

Неговият уникален състав предлага тройно действие: почистване на лицето, почистване на очите, хидратация. Мицеларните агенти перфектно премахват грима, замърсяванията и излишното масло с едно движение. Хиалуроновата киселина и пантенолът предлагат хидратация, мекота и еластичност. Естерите на маслиновото масло предпазват от дразнене, като същевременно осигуряват отлично изглаждане и дълготрайна хидратация.

Идеята

Създаването на иновативна серия от грижи за лицето, високо качество и усъвършенствана технология, които ще отговарят на dna на съвременната гръцка жена и ще покрие нуждите на кожата си.

Линията

Линията Μ COSMETICS, е вдъхновен от красотата на Гърция, нейната светлина, цветове и аромати, но също така и от красотата на гъркинята. Тя се основава на науката Biomimetics, която чрез съставките, които използва, имитира функциите на младата кожа.

Биомиметична технология

Биомиметика , имитира нормалната функция на клетките на човешкото тяло. Клетките имат способността да възстановяват щетите си с помощта на вещества в тялото ни, като пептиди, ензими и хормони. С течение на времето обаче тази функция е ограничена, в резултат на което тези вещества не се произвеждат нормално и увреждат кожата. Линията M COSMETICS, съдържа биомиметични съставки, които имитират функциите на младата кожа и предлагат подмладяване и регенерация на кожата, действие против бръчки и стягане.

Състав

Линията M COSMETICS, има високо съдържание на 2 биомиметични съставки. Една биомиметична съставка се основава на екстракта от ядрото на фурмата и има клинично доказано силно действие против бръчки. Намалява дълбочината и общата повърхност на бръчките, увеличавайки състава на Колаген I, който е отговорен за здравината и еластичността на кожата. В същото време предпазва кожата от стареене в околната среда, поради съдържащите се в нея антиоксиданти. Другата биомиметична съставка се основава на екстракт от дъбова кора, който дава видим и незабавен ефект lifting и изглаждане на кожата.

Нанасяйте сутрин и вечер върху лицето и очите с памук.

Няма нужда да се изплаква. Дерматологично тестван.

Мицеларни почистващи препарати

Те премахват перфектния грим, замърсяванията и ненужното омазняване.

Хиалуронова киселина & пантенол

Те предлагат хидратация, мекота, еластичност.

Естери на зехтин

Предпазвайте от дразнене.

Те имат овлажняващи и смазващи свойства.

Те предлагат отлично шлайфане и дълготрайна хидратация.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук