MacrovitaТинктура от прополис20%  30ml

MacrovitaТинктура от прополис20% 30ml

код на продукта: 006897
Само две продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  30,89лв. (15,80€)

Тинктура от прополис   Прополис е смола и балсам, събран от пчелите от дървета, за да се смеси с мед и восък и обогатен с ензими и микроелементи и я използва за защита на кошера от животни, насекоми и микроорганизми, както и да се стерилизира  ...  още

26,26лв. (13,43€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5200316316047

Тинктура от прополис

Прополис е смола и балсам, събран от пчелите от дървета, за да се смеси с мед и восък и обогатен с ензими и микроелементи и я използва за защита на кошера от животни, насекоми и микроорганизми, както и да се стерилизира в клетките.


Прополисът забранява растежа на микроби. Той съдържа смола, балсам, восък, етерични масла, прашец, флавоноиди, фенолни-ароматен елементи и микроелементи.


Прополисът е истински източник на здраве, познат още от древността. През последните години обаче научни изследвания ясно показват, забележителната си антибиотик, противовъзпалително, противогъбично и аналгетични свойства, благодарение на които той е открил многобройни приложения в съвременната хигиена, терапия и козметика. Използва се като добавка за респираторни инфекции, фарингит, отит, дерматит, артрит, изгаряния, заболявания на кръвоносната система и заболявания вътрешни органи, гъбични инфекции, вирусни инфекции, гинекологични проблеми, инфекции на устната кухина, заболявания и възпаление на очите.

Тинктура ПРОПОЛИС BEE (20%)

Концентрирайте прополис в етилов алкохол. В този си вид тя е много лесен за използване. Произведени в Германия, съгласно стандартите на Европейския съюз за производство на билкови лекарства.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук