Macrovita Сироп с мед и витамин С 150ml

Macrovita Сироп с мед и витамин С 150ml

код на продукта: 028373
Само четири продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  24,83лв. (12,70€)

Macrovita Сироп с мед и витамин С 150ml Хранителна добавка при раздразнено гърло и за повишаване на имунитета. Продуктовата серия на MACROVITA, представляваща терапия и лечение с пчелни продукти или т.нар. Апитерапия (Apitherapy), се състои от ...  още

20,35лв. (10,41€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5200316315095
ТЕГЛО: 150gr

Macrovita Сироп с мед и витамин С 150ml

Хранителна добавка при раздразнено гърло и за повишаване на имунитета.

Продуктовата серия на MACROVITA, представляваща терапия и лечение с пчелни продукти или т.нар. Апитерапия (Apitherapy), се състои от прясно пчелно млечице, цветен прашец и пчелен прополис, но също така включва и основния пчелен продукт, който гръцката природа щедро ни предлага, а именно меда, явяващ се едновременно храна и лекарство.

От една страна, медът може да се разглежда като храна, тъй като задоволява енергийните, но и вкусовите нужди на човешкия организъм, благодарение на високото си съдържание на захар. От друга страна медът се възприема и като вид лечебно средство (лекарство), поради своите доказани профилактични и терапевтични свойства при редица заболявания и поради факта, че може да възстанови много органични дисфункции.

Сиропът на MACROVITA с мед и витамин С действа като облекчава раздразненото гърло и в същото време допринася за укрепването на имунната система.

Медът омекотява сухото и раздразнено гърло, облекчава кашлицата и спомага за лечението на симптоми, свързани с обикновена настинка. Витамин С спомага за укрепване на имунната система, предпазва клетките от оксидативен стрес, стимулира естественото образуване на необходимия за функционирането на костите колаген и допринася значително за намаляване на умората.

Медът и витамин С перфектно се комбинират от една страна с етеричното масло от див копър (Резенѐ), който със своите деконгестантни свойства, спомага за регулиране на секретите, а от друга страна с етеричните масла от евкалипт, мащерка и анасон, които омекотяват гърлото и освобождават/улесняват дишането.

Без добавена захар, глутен и лактоза. Съвместим с хомеопатично лечение.

Подходящ и за деца над 3 години.

Рег. номер на уведомл. в ΕΟΦ (Национална Агенция по лекарствата): 96104/21-09-2018.

Сиропът не съдържа добавена захар, глутен и лактоза, нито съставки, получени от генетично модифицирани растения.

Можете да приемате от сиропа като хранителна добавка х5ml до три пъти на ден.

Разклатете леко преди употреба.

СЪСТАВКИ:

Вода (water), сорбитол (sorbitol), декстроза (dextrose), мед (honey), витамин C (vitamin C), сок от лимон (lemon juice), етерични масла от див копър, евкалипт, мащерка и анасон (essential oils of fennel, eucalyptus, thyme and anise).

* Bio | ** Allergens free

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук