Marcus Rohrer Spirulina 180tabs & Подарък 60tabs

Marcus Rohrer Spirulina 180tabs & Подарък 60tabs

Хранителна добавка Спирулина

код на продукта: 001373
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  49,74лв. (25,44€)

Marcus Rohrer Спирулина Спирулина хранителна добавка 180 таблетки и подарък 60 таблетки Това е хранителна добавка, която съдържа над 100 хранителни вещества и цялата гама от минерали. Допринася за нормалното функциониране на имунната и нервната си...  още

42,27лв. (21,62€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 8052570081479
ТЕГЛО: 232gr
Вижте също и продуктите в категориите:
Спирулина, За енергичност и при умора, Витамини за енергия

Marcus Rohrer Спирулина Спирулина хранителна добавка 180 таблетки и подарък 60 таблетки

Това е хранителна добавка, която съдържа над 100 хранителни вещества и цялата гама от минерали. Допринася за нормалното функциониране на имунната и нервната системи, като същевременно е много добър градивен елемент за мускулната тъкан.

Подходящ за всяка възраст и за категории хора, които по някаква причина не могат да подобрят качеството на диетата си, като интензивно живеещи и работещи, хранещи се едностранно, пушачи, спортисти, както и хора, които спазват нискокалорични диети.

Спирулина, малко спираловидно синьо-зелено водорасло, е изключително богат хранителен източник с особено висока хранителна плътност.

Съдържа уникална и хармонична смес от протеини с отлично качество (60%) заедно с всички незаменими аминокиселини, антиоксиданти (особено каротеноиди, фикоцианин и супероксид дисмутаза), есенциални мастни киселини (особено гама линоленова киселина, GLA), витамини (особено B12). , K1) и метали.

Той е богат на естествени пигменти (като хлорофил, фикоцианин, бета каротин и зеаксантин) и съхранява слънчевата енергия, докато почиства тялото.

Лесно се смила, благодарение на меката клетъчна стена, а хранителните вещества се усвояват лесно.

Като цяло, спирулина е много добър хранителен източник, възстановява щетите, които тялото е претърпяло, и защитава клетките на тялото ни с антиоксиданти. Редовната употреба допринася за нивата на енергия, имунитета и общото здраве.

Защо да изберете Marcus Rohrer Spirulina?

• Marcus Rohrer е спирулина от Хавай, отгледана в биобезопасна зона, без пестициди, хербициди и индустриални замърсители. • Спирулината на Marcus Rohrer расте в смес от най-чистата вода от водоносен хоризонт във високите части на тропическите гори и свръхчиста морска вода.

• Маркус Рорер Спирулина се излага максимално на слънце, през цялата година.

• Спирулината на Marcus Rohrer е изсушена с патентованата система Ocean-ChillTM, за да се запазят идеално нейните антиоксиданти и мастни киселини.

• Спирулина Marcus Rohrer е опакована в уникалната бутилка Viosol® за максимална защита от светлина, така че биоенергията да се запази и спирулината да остане свежа.

• Спирулината на Marcus Rohrer има най-високо съдържание на витамини (бета-каротин, зеаксантин, B12,K), желязо и ензими, в сравнение със спирулина от Калифорния, Индия и Китай (потвърдено от независима лаборатория). • Качеството на Marcus Rohrer Spirulina се следи стриктно от момента на набиране до момента на опаковане.

Защо спирулина е идеална за по-добро спортно представяне?

Спирулина съдържа голямо количество бионалично желязо, което лесно се абсорбира от стомашно-чревния тракт1. Доказано е, че спирулина може да се използва за борба с дефицита на желязо, както и за подобряване на нивото на хемоглобина.

Спирулина също така подобрява образуването на червени кръвни клетки, поради високото си съдържание на биоактивен витамин В12 и поради фитохимикала фикоцианин.

Спирулина е много богата на антиоксиданти от семейството на каротеноидите и също така съдържа мощни антиоксиданти като супероксид дисмутаза (SOD) и фикоцианин. Доказано е, че антиоксидантите

те предотвратяват износването и разкъсването на скелетните мускули, причинено от оксидативен стрес, предизвикан от упражнения, като същевременно увеличават издръжливостта.

Спирулина е добър източник на протеин и съдържа значително количество аминокиселини с разклонена верига (BCAA), основни градивни елементи на мускулния протеин. Може да увеличи синтеза на мускулен протеин7.

Доказано е, че спирулина укрепва имунната система по много начини. Помага за предотвратяване на намалената защита на организма, дължаща се на прекомерно физическо натоварване или състезания.

Спирулината има алкален състав и спомага за дезоксидацията на тялото след усилени тренировки. Също така помага за намаляване на отпадъците от тялото. По този начин помага на тялото да се възстанови незабавно, докато упражнението става по-ефективно.

Спирулина съдържа много минерали и замества минералите, загубени чрез потта. Той е идеална съставка за енергийни и спортни напитки, които възстановяват тялото след тренировка

ЗА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО

Защо спирулина е идеална във всеки етап от живота и защо всеки може да се възползва от нея.

деца

Децата растат бързо и се нуждаят от достатъчно протеини. Спирулина е много добър източник на растителен протеин, с необходимите аминокиселини в перфектен баланс.

Децата често не обичат зеленчуци и плодове и изпитват недостиг на антиоксиданти, витамини и минерали.

Спирулина е много добър източник на антиоксиданти (каротеноиди, витамин Е, фикоцианин, супероксид дисмутаза), витамини (провитамин А, витамин В12, витамин К) и няколко минерала.

Доказано е, че спирулина укрепва имунната система по много начини. Може да подобри защитните сили на организма при деца, страдащи от чести настинки и да помогне при хронични респираторни инфекции.

Спирулина е безопасна5 билкова хранителна добавка.

Тийнейджъри

Тийнейджърите често са недохранени. Типичен проблем е липсата на желязо, особено при момичетата в менструация. Спирулина съдържа голямо количество бионалично желязо, което лесно се абсорбира от стомашно-чревния тракт6. Доказано е, че спирулина може да се използва за лечение на желязодефицитна анемия при анемични юноши7, като подобрява нивата на хемоглобина.

Жени

Спирулина е много добър и рядък източник на полиненаситената мастна киселина гама линоленова киселина (GLA), която, като прекурсор на важния алпростадил (PGE1), може да помогне за облекчаване на симптомите на PMS8, като задържане на течности и болка в гърдите.

Като добър източник на бионалично желязо6, спирулина е доказано полезна при лечение на желязодефицитна анемия при жени с анемия9, като подобрява нивата на хемоглобина.

Спирулина е активна за поддържане на добра чревна флора и намаляване на гъбичките Candida albicans10.

Спирулина допринася за загуба на тегло по три причини. Тъй като е много хранителен (с ниска калорична стойност), ако се приема преди хранене, той помага за намаляване на апетита, така че да ядем по-малко по време на хранене и да се чувстваме по-малко гладни между храненията. Той също така поддържа апетита под контрол, тъй като съдържа пълен протеин, заедно с всички необходими аминокиселини и полизахариди, които повишават минимално нивата на кръвната захар. И накрая, тъй като стимулира метаболизма, той помага за изгарянето на мазнините.

Бременност

Спирулина е безопасен хранителен източник за бременни жени11, тъй като съдържа лесно усвоимо желязо и активен витамин В12, за доброто образуване на червени кръвни клетки12 и идеалното насищане на плода с кислород.

Спирулина също така съдържа пълен и балансиран протеин за развитието на плода, витамин К1 и К2 съответно за добра кръвна плътност и здрави кости.

мъже

Спирулина е източник на витамини от група В и по този начин помага при справяне със стреса.

Спирулина е особено богата на активен витамин B12, витамин, който подобрява здравето на мозъка13 и помага в борбата с депресията.

Спирулина насърчава здравословното кръвообращение, тъй като помага за контролиране на нивата на холестерола15,16 и съдържа голям брой вазопротективни антиоксиданти, като каротеноиди и витамин Е.

Възрастни/пенсионери

Възрастните хора често имат слаба храносмилателна система с намалена способност за усвояване на хранителни вещества. Спирулината има мека клетъчна стена и се усвоява лесно, така че хранителните вещества да се усвояват добре.

Спирулина помага за предотвратяване на намалената защита на организма, както и намаляването на броя на червените кръвни клетки17, поради възрастта.

Спирулина съдържа голямо количество антиоксиданти, като каротеноиди, супероксид дисмутаза (SOD) и фикоцианин, които могат да помогнат за предотвратяване на преждевременното стареене. Особено на

супероксид дисмутазата предпазва клетките от токсични, реактивни кислородни видове и може да участва в забавянето на свързаната с възрастта дегенерация18.

ЗА ПОВЕЧЕ ЕНЕРГИЯ

Защо спирулина е идеална за повишаване на енергията

Спирулината, като пълноценен и балансиран хранителен източник, който лесно се усвоява и усвоява, може да компенсира някои физически дефицити. Например, благодарение на изобилието си от бионалично желязо, спирулина помага в борбата с желязодефицитната анемия при юноши с анемия1 и при жени с анемия2, като подобрява нивата на хемоглобина в червените кръвни клетки, които пренасят кислород. Освен това желязото е необходимо и за енергийния метаболизъм.

Заедно с желязото, спирулина също е много добър източник на витамин B12 и манган, две хранителни вещества, които също допринасят за нормалния енергиен метаболизъм.

Спирулина може дори да подобри енергийните нива, защото помага за детоксикацията на тялото от отпадъчни продукти и защитава клетките на тялото от околната среда и други токсини. Многобройни проучвания върху животни показват, че спирулина помага за предпазване от вредните ефекти на токсините върху черния дроб6, сърцето7, бъбреците8 и гените9.

Веществата, които спирулина съдържа и подпомагат антиоксиданта глутатион.

Повишеното излагане на свободни радикали, както и производството на свободни радикали, могат сериозно да повлияят на енергийните нива, тъй като тези агресивни вещества постоянно атакуват важни елементи на тялото, като протеини и ДНК. Спирулината е отлично оръжие в борбата със свободните радикали, тъй като съдържа изобилие от антиоксиданти.

Спирулина има особено високо съдържание на каротеноиди като бета каротин и зеаксантин, антиоксидантния ензим супероксид дисмутаза (SOD) и фикоцианин.

Много научни изследвания са доказали антиоксидантния ефект на спирулина. Ключов компонент на спирулина е синият пигмент фикоцианин, вещество, което действа като силно свързващо вещество на свободните радикали и предотвратява липидната пероксидация.

Спирулина също така съдържа изобилие от антиоксидантния ензим супероксид дисмутаза (SOD), вещество, считано за един от най-важните антиоксидантни ензими.

Не забравяйте: Спирулината е най-богатият естествен източник на витамин А под формата на бета-каротин и зеаксантин. Витамин А е важен антиоксидант, който се счита за един от основните антиоксиданти в тялото, който се бори с увреждането на тъканите от свободните радикали12.

Известно е, че лошата диета, бързият начин на живот, стресът и животът в замърсена среда могат да доведат до свръхкисели клетки, кръв и тъкани. Една от неговите последици

на подкисляване е загуба на енергия и умора. Спирулина расте в силно алкални условия и е алкален хранителен източник, като същевременно помага в борбата с подкисляването, като по този начин подобрява жизнеността.

Спирулина е необичайно богат източник на различни естествени пигменти. Зеленият пигмент хлорофил, синият пигмент фикоцианин, оранжевите или червените каротеноиди и жълтият пигмент зеаксантин допринасят за съхранението на слънчева енергия от спирулина.

Има високо съдържание на така наречените „биофотони“ (много по-високо от това на узрелите на слънце плодове), като по този начин повишава енергийното ниво на хората, които го приемат редовно.

КРАСОТА И КОСА

Защо спирулина е страхотна за красотата, косата, кожата и ноктите?

Редовният прием на спирулина е естествен начин за поддържане на младостта и еластичността на кожата.

На първо място, спирулината съдържа голямо количество витамин А (под формата на бета каротин), антиоксидант, широко известен с важната си роля за здравата кожа. Бета каротинът помага за забавяне на стареенето на кожата, причинено от ултравиолетовата радиация1 и помага за защитата на кожата от слънчево изгаряне2. Европейският орган за безопасност на храните свидетелства, че връзката действие/резултат между приема на витамин А и нормалната кожа е доказана.

Спирулината също е много добър хранителен източник на мощния антиоксидант супероксид дисмутаза (SOD), който помага за насищането с кислород.

Възрастни

По 1 таблетка 3 пъти на ден преди всяко хранене (сутрин, обед, вечер), придружена с 1-2 чаши вода всеки път или можете да пиете препоръчителната дневна доза, т.е. 3 таблетки, сутрин заедно с 1-2 чаши вода.

Не превишавайте дневната доза

Всяка таблетка съдържа 300 mg Spirulina Pacifica, отглеждана в Хавай.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук