Medela Harmony Flex 2-Phase Expression Feed Pump 1 Брой

Medela Harmony Flex 2-Phase Expression Feed Pump 1 Брой

Ръчен прекъсвач на гърдите 2 фази

код на продукта: 040971
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  91,89лв. (47,00€)

Medela Harmony Flex 2-фазна експресивна помпа за подаване 2-фазна ръчна помпа за гърда 1 брой Единствената ръчна помпа за кърма в света с 2-Phase Expression® технология сега и с революционната нова фуния на Medela PersonalFit FlexTM. Хармонията...  още

91,89лв. (47,00€)
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 7612367073509
ТЕГЛО: 267gr
Вижте също продукти в тази категория:
Кърмене & аксесоар

Medela Harmony Flex 2-фазна експресивна помпа за подаване 2-фазна ръчна помпа за гърда 1 брой

Единствената ръчна помпа за кърма в света с 2-Phase Expression® технология сега и с революционната нова фуния на Medela PersonalFit FlexTM.

Хармонията. Е ръчна помпа за кърма, идеална за майки, които от време на време изпомпват и се нуждаят от гъвкава и лека помпа за кърма за своите движения.

С един поглед

Компактен, лек и преносим: вземете Harmony. С теб, където и да отидеш.
Дискретно и безшумно: помпайте с увереност, когато и където пожелаете.
С бункери PersonalFit Flex χο: за повече комфорт и повече мляко1.
2-Phase Expression технология: уникалният му захват ви помага да имитирате естествената норма на кърмене на бебето2,3.
Лесен за използване: с интуитивен и ергономичен дизайн.
Лесно почистване: Сглобяването, почистването и дезинфекцията на Harmony η е лесно като играчка!
Компактен, лек и преносим
Ръчна помпа за кърма като Harmony. Идеален е за натоварени програми, като резервна за вашата електрическа помпа за кърма или за случайна употреба, ако кърмите бебето си редовно. Достатъчно малки, за да се побере в чантата ви и без нужда от батерии или кабели, майките обичат ръчното си кърмене в движение.

С PersonalFit Flex χο фуния
Със 105 ° наклон на фунията, мека външна джанта и овална форма за по-добро прилепване, фунията PersonalFit Flex ™ оказва по-малък натиск върху млечните канали в сравнение с конвенционалните фунии и води до по-ефективно и удобно изпомпване.
Повече комфорт за вас, повече мляко за вашето бебе - клинично доказано

Ергономична дръжка

Тази интуитивна двуфазна експресивна дръжка ви позволява да имитирате естествената норма на кърмене на вашето бебе от 2,3, което прави Harmony ™ един от най-добрите ръчни средства за кърмене, от които можете да избирате. За да се възползвате напълно от функционалността на дръжката, първо използвайте късата страна с бързи темпове, за да стимулирате притока на мляко. След като видите как кърмата тече, използвайте отсрещната страна на дръжката, за да извлечете млякото си. Толкова е лесно!

Перфектен в движение и за случайна употреба

По-лека, по-тиха и по-лесна за използване от електрическата помпа за кърма, Harmony ™ е една от най-добрите ръчни помпи за кърма, благодарение на технологията за изпомпване 2-Phase Expression и фунията PersonalFit FlexTM. Лесен за използване и лесен за носене със себе си навсякъде, той е идеален за изпомпване в движение и за случайна употреба. За майки, които изпомпват много често, двойна електрическа помпа за кърма като Swing Maxi Flex. Може да е по-добър избор.

ЧЗВ - Често задавани въпроси

Как се използват ръчните машини за кърмене?
Ръчните кърми като HarmonyTM се използват за случайно изцеждане, в движение или като резервно копие на електрическо кърма, тъй като са леки и преносими, не изискват захранване или батерии и са лесни за използване. Благодарение на технологията Harmony 2 2-Phase Expression можете да имитирате естествената норма на кърмене на бебето2, 3. Първо използвайте късата страна на дръжката с бързо темпо, за да стимулирате потока на млякото. След като видите кърмата да тече, използвайте отсрещната страна на дръжката, за да извлечете млякото си. Можете също така да контролирате скоростта и интензивността, за да намерите оптималната си скорост на изпомпване.

Коя е най-добрата ръчна помпа за кърма?
Ръчната помпа за кърма Medela HarmonyTM е една от най-добрите ръчни помпи за кърма на пазара, защото съчетава ергономична дръжка с 2-фазна технология Expression с уникалната фуния PersonalFit Flex ™, което прави изцеждането по-удобно и ефективно 1, с интуитивен дизайн и леко тегло . само 105 грама!

По-добра ли е ръчната помпа за кърма от електрическата?
Това зависи от вашите нужди. Ръчните бозайници като HarmonyTM са леки, преносими, тихи и лесни за използване и почистване, без необходимост от захранване или батерии. Това е идеалният избор за случайна употреба, ако кърмите изключително, или като подвижна резервна опция във вашата двойна електрическа помпа за кърма. За майките, които често изпомпват, се използва двойна електрическа помпа за кърма като Swing Maxi Flex на Medela. Може да е по-добро решение. Не само спестявате време, защото можете да изпомпвате от двете гърди едновременно, но също така можете да получите доказателство, че изпомпвате повече мляко 4% с 18%, благодарение на предимствата на двойното изцеждане.

Изпомпвате ли повече мляко с ръчна помпа за кърма?
Зависи, тъй като не всички машини за ръчно кърмене са еднакви. Сега, когато Harmony ™ се предлага с бункер PersonalFit Flex ™, той ви помага да изцеждате повече мляко от кърми с конвенционални бункери. Благодарение на уникалната комбинация от наклон на бункера с 105 °, меката външна джанта и овалната форма за по-добро прилепване, бункерът PersonalFit Flex ™ оказва по-малко натиск върху млечните канали, което води до по-ефективно и удобно изпомпване - клинично доказано .1

Лесни ли са за използване ръчни кърми?
Да, HarmonyTM е лесен за използване. Ергономичната дръжка с технология 2-Phase Expression ви помага да имитирате естествената норма на кърмене на бебето2,3: първо използвайте късата страна на дръжката с бързи темпове, за да стимулирате потока на млякото и след като видите, че кърмата тече, използвайте с по-бавно темпо дългата страна на дръжката, за да извлечете млякото си.

Ефективна ли е ръчната помпа за кърма?
Да, ръчната помпа за кърма HarmonyTM сега е дори по-ефективна от преди! Това е благодарение на новата фуния PersonalFit Flex ™, която е клинично доказана1, че осигурява повече мляко и по-добро изпразване на гърдите в сравнение с използването на конвенционална фуния. Уникалната комбинация от накланяне на бункера със 105 °, външната мека джанта и овалната му форма помага да се намали налягането на млечните канали в гърдите, което води до по-добър поток на мляко и по-комфортно изживяване.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук