Medela Solo 2-Phase Expression Single Electric Breast Pump 1 Парче

Medela Solo 2-Phase Expression Single Electric Breast Pump 1 Парче

Малък, ефективен & Лесно единично електрическо кърмене с вградена акумулаторна батерия

код на продукта: 041356
Само един продукт е наличен!

Препоръчителна цена на дребно  385,14лв. (197,00€)

Medela Solo 2-Phase Expression Single Electric Breast Pump Единична електрическа помпа за гърда 1 Парче The Solo™ е малка, ефективна и лесна за използване единична електрическа помпа за кърма, с вградена акумулаторна батерия. Помпата за кърма S...  още

385,14лв. (197,00€)
При поръчка на този продукт получавате безплатна доставка
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 7612367075060
ТЕГЛО: 802gr
Вижте също продукти в тази категория:
Кърмене & аксесоар

Medela Solo 2-Phase Expression Single Electric Breast Pump Единична електрическа помпа за гърда 1 Парче

The Solo™ е малка, ефективна и лесна за използване единична електрическа помпа за кърма, с вградена акумулаторна батерия.

Помпата за кърма Swing FlexTM на Medela беше подновена и възстановена като SoloTM.
The SoloTM е малка, ефективна и лесна за използване единична електрическа помпа за кърма, с вградена акумулаторна батерия, технология 2-Phase Expression® и фуния PersonalFit FlexTM.

С един поглед:

Лесен за използване: интуитивен контрол 4 ключове и 9 планирани нива на корекция.

Лесно се сглобява и почиства благодарение на малкия брой компоненти.

Светлина и компактен дизайн.

По-голяма свобода на движение: интегриран акумулаторна батерия до 6 помпи с пълен заряд.

По-бързо зареждане с врата USB type C, в сравнение с пристанище micro–USB.

Технология 2-Phase Expression®, което имитира естествената норма на кърмене на вашето бебе¹′²

Тигел PersonalFit FlexTM за по-голям комфорт и 11,8% повече мляко³

Значително по-тих в сравнение с продукти от предишното поколение, с по - малко от 45 dB при максимално ниво на изпомпване

Затворена система, която предотвратява навлизането на кърма в тръбопровода

Интуитивен дизайн и лекота на използване. Solo™: абсолютно лесна за използване помпа за кърма. Само с няколко аксесоара е лесно да се почисти и сглоби. Благодарение на интуитивния контрол 4 ключове и 9 програмирани нива на регулиране, е изключително лесна за използване единична електрическа помпа за кърма.

Помпайте, където и да се намирате, дори ако няма електрически контакт. Благодарение на свързващия кабел USB type C модерна технология, предлагана с единична електрическа помпа за кърма SoloTM, вградената акумулаторна батерия се зарежда по-бързо в сравнение с порта micro-USB, позволявайки до шест помпи, когато са напълно заредени.

Технология 2-Phase Expression®. По време на кърменето кърмачетата първоначално сучат с бързи и кратки движения, за да стимулират рефлекса на спускане на мляко. Веднага след като млякото започне да тече, те започват да пият по-бавно, всеки със своето темпо. Технология 2-Phase Expression® на Medela имитира естествената норма на кърмене на бебето – по-бързо, за да стимулира притока на мляко и по-бавно, за да осигури оптимален поток от кърма.

Тигел PersonalFit Flex™. С наклон 105°, мека външна джанта и овална форма за по-добро прилепване, фунията PersonalFit FlexTM упражнява по-малко натиск върху млечните пори на гърдите, отколкото конвенционалните бункери и води до по-ефективно и удобно изцеждане. Повече комфорт за вас, до 11,8% повече мляко за вашето бебе – клинично доказано3.

Затворена система. Затворената система предотвратява навлизането на кърма в тръбопровода и предпазва от преливане в механичните части на помпата. По този начин кърмата, която изцеждате, остава безопасна и чиста и в същото време компонентите на гърдата са защитени от всякакви повреди.


The SoloTM, новото поколение, подобрена версия на семейство бозайници Swing™ на Medela, разработена за кърмещи майки, които търсят комфорт и практичност в ежедневието си, без компромиси или отстъпки по отношение на ефективността.

Помпата за кърма Solo™ използва технология 2-Phase Expression®, което позволява превключване от бързи към по-бавни движения на бозайници, имитирайки естествената норма на кърмене на бебето.

The Solo™ предлага се с бункер PersonalFit Flex™, които могат лесно да се регулират за перфектно прилепване на гърдите, осигурявайки по-удобно изпомпване и до 11,8% повече мляко3.

The Solo™ е по-малък и по-компактен от помпата за кърма SwingTM и има вградена акумулаторна батерия със свързващ кабел USB type C, което ви спестява време и ви позволява да го използвате, без да е необходимо презареждане за до шест помпи.

The Solo™ е единична електрическа помпа за кърма със затворена система, която предотвратява навлизането на кърма в тръбопровода и предпазва от преливане в механичните части на помпата. По този начин кърмата, която изцеждате, остава безопасна и чиста и в същото време компонентите на гърдата са защитени от всякакви повреди.

Какво е включено в пакета

1 x мотор SoloTM
1 x бутилка 150 ml с капак
1 x основа за бутилка
1 x свързващо вещество PersonalFit Flex™
1 x тигел PersonalFit Flex™, размер 24 mm
1 x кабел за зареждане USB
1 x захранване USB
1 x инструкции за употреба SoloTM

Чести въпроси

Как трябва да почистя помпата за кърма? Solo™ на Medela;

За почистване на помпата за кърма Solo™ на Medela, следвайте същата процедура, както при помпата за кърма Swing Flex™. The Solo™ бързо и лесно се разглобява и почиства. Можете да измиете частите (освен тръбопроводи) на ръка или в съдомиялна машина.

За повече информация и инструкции за почистване и дезинфекция на тръбопровода прочетете инструкциите за употреба.

Как трябва да стерилизирам помпата за кърма? Solo™ на Medela;

Стерилизацията и дезинфекцията са два различни процеса, които изглеждат сходни. Стерилизацията е процедура, която може да се извърши само в специална лаборатория и се извършва, като правило, за болнични продукти. Дезинфекцията може да се извърши у дома. Можете лесно да дезинфекцирате помпата за кърма Solo™ на Medela следвайки същите прости стъпки като при помпата за кърма Swing Flex™: покрийте разглобените, измити части, с изключение на тръбопроводите, с вода и оставете да заври 5 минути или използвайте нейните торбички за микровълнова фурна Medela Quick Clean™. За повече информация и инструкции за почистване и дезинфекция на тръбопровода прочетете инструкциите за употреба.

Как да използвам Solo™ на Medela;

The SoloTM, новото поколение електрическа помпа за кърма Swing FlexTM на Medela, е проектиран да бъде лесен за използване, благодарение на интуитивния си контрол. Тази лесна за използване помпа за кърма има само четири бутона, с прости символи, обозначаващи основните функции. В допълнение, той има девет програмирани нива на настройка къмлесно изберете максимално комфортно засмукване (Maximum Comfort VacuumTM). Научете повече за това как да използвате помпата за кърма и нейните функции в инструкциите за употреба.

Защото засмукването в помпата за кърма SoloTM на Medela намалява ли се?

Причините, поради които кърмата може да бъде намалена, могат да варират. Има няколко стъпки, които можете да предприемете, за да проверите кърменето SoloTM. За повече информация по тази тема вижте раздела за отстраняване на неизправности в ръководството за потребителя.

Мога ли да превърна моята единична помпа за гърди в двойна?

The SoloTM е единична електрическа помпа за кърма. Това означава, че двигателят няма достатъчно мощност, за да осигури адекватно засмукване за едновременно изпомпване от двете гърди. Ако помпате често и се интересувате да изпробвате двойна електрическа помпа за кърма, препоръчваме новата Swing Maxi™ на Medela. Двойното изпомпване не само ви спестява време, осигурявайки двойно по-бързо изпомпване, но предлага и до 18% повече мляко.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук