Дезинфектант за краен спрей Medisei Microbe с антимикробно действие за зони и предмети 1Lt

Дезинфектант за краен спрей Medisei Microbe с антимикробно действие за зони и предмети 1Lt

код на продукта: 032261
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  33,04лв. (16,90€)

Дезинфектант за краен спрей Medisei Microbe с антимикробно действие за зони и предмети 1Lt Microbend е мощен дезинфектант с антимикробно действие. Ефективно унищожава патогенни микроби като положителни и отрицателни от грам бактерии, гъбички, виру...  още

24,44лв. (12,50€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5200312233331
Вижте също продукти в тази категория:
При алергии

Дезинфектант за краен спрей Medisei Microbe с антимикробно действие за зони и предмети 1Lt

Microbend е мощен дезинфектант с антимикробно действие. Ефективно унищожава патогенни микроби като положителни и отрицателни от грам бактерии, гъбички, вируси (ХИВ, ХЕРПЕС, ХЕПАТИТ В и др.) И техните устойчиви щамове (стафилококи, стрептококи, псевдомони, ентеробактерии, салмонела, ешерихия коли и др., Които са отговорни за повечето вътреболнични инфекции. Предотвратява и контролира плесените и миризмите, които причиняват.

Дезинфектантът Microbend е предназначен за използване в лаборатории и болници, клиники, стоматологични клиники, домове, институции, офиси, училища, хотели и обикновено на закрито, където антимикробната профилактика е от съществено значение.

Препоръчва се за бърза дезинфекция на медицински и стоматологични инструменти и прибори, стени, шкафове, мивки, телефони, дръжки, контейнери, кошчета за боклук, седалки, легла, тоалетни и всяка зона, изложена на замърсяване.

Бори се с неприятни миризми с микробна етиология в зони като тоалетни, мазета, дрешници, тавани, перални, складове, кухни, зони за домашни любимци и др.

Напръскайте добре повърхността или областта, която искате да дезинфекцирате, така че да е напълно покрита. За най-добри резултати отстранете замърсителите от околната среда (прах, кал и др.) Преди пръскане. В случаите, когато искате да се борите с упоритите плесени, напръскайте добре замърсената повърхност, оставете я да изсъхне и повторете пръскането седмично или по-рано, ако е необходимо.

ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ:

Съдържа етанол (алкохолен препарат 70 °).

Запалим. Не използвайте върху повърхности, засегнати от алкохол. При поглъщане незабавно потърсете медицинска помощ и покажете този контейнер или етикет.

Далеч от децата. Телефон за отровни центрове +30 210-7793777

• Алкил диметилбензиламониев хлорид ....................................... 0,12% тегл

• Алкил диметил етилбензиламониев хлорид ............................... 0,12% тегл

• Етилов алкохол ............................................... ................................ 70% v / v

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук