Naturactive Roll-on с етерично масло от голтерия и мента облекчава мускулите и болките в ставите 100ml

Naturactive Roll-on с етерично масло от голтерия и мента облекчава мускулите и болките в ставите 100ml

код на продукта: 028628
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  33,74лв. (17,26€)

Naturactive Roll-on с етерично масло от голтерия и мента облекчава мускулите и болките в ставите 100ml Първата линия за грижа за Naturactive, състояща се от Roll-on за ухапвания, Roll-on за синини и неравности и спрей за изгаряния в BIO * етерични...  още

Той е премахнат / заменен от компанията
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 3700027699047
ТЕГЛО: 100gr
Вижте също продукти в тази категория:
Продукти с намаление

Naturactive Roll-on с етерично масло от голтерия и мента облекчава мускулите и болките в ставите 100ml

Първата линия за грижа за Naturactive, състояща се от Roll-on за ухапвания, Roll-on за синини и неравности и спрей за изгаряния в BIO * етерични масла.
Практична опаковка, лесна за транспортиране и използване, за да отговори на нуждите на цялото семейство.
Едно семейство се сблъсква ежедневно с различни ситуации и незначителни инциденти: Кожна лезия, която може да бъде резултат от източник на топлина, като например докосване на горящ прибор или от прекомерно излагане на лятното слънце, което може да причини повърхностни изгаряния и болка. , падане от велосипеда или подхлъзване на детската площадка, което може да причини синини и накрая ухапване от насекомо, което може да раздразни кожата ... За щастие има естествени етерични масла и екстракти, които с правилната комбинация и пропорция могат да предложат облекчение и решения на тези малки ежедневни „приключения“, пред които е изправено едно семейство!

Показания

ROLL-ON ЗА СТАВИ И МИСКИ облекчава болките и болките в ставите.

Имоти

ВЪВЕЖДАНЕ ЗА СТАВИ И МИСКИ В ОРГАНИЧНИ Етерични масла от зимнина и мента, незабавно облекчава болки в ставите и ставите, остри или хронични, артрит, артрит. Неговото незабавно усещане за прохлада осигурява насочено действие върху крехките части на тялото, за да се възстанови гъвкавостта и подвижността. Тройната глава за нанасяне го прави удобен за използване. Медицинско изделие.

Само за възрастни. Стиснете епруветката за 2 секунди и масажирайте болезнената зона. Повторете до 4 пъти на ден. Прочетете внимателно инструкциите за употреба.

Предупреждения

Противопоказания: Да не се използва по време на бременност или кърмене. Не е подходящо за деца. Да не се използва в случай на алергия към някоя от съставките. Да не се използва от хора със синдром на Raynaud. Предупреждения: Съхранявайте на място недостъпно за деца. В случай на контакт с очите, незабавно изплакнете обилно с вода. Ако дразненето на очите продължава, потърсете лекарска помощ. Да не се прилага върху лигавици или увредена кожа. Не се комбинира с други процедури за кожа. Затворете епруветката плътно след употреба. Пазете от източници на топлина или пламък. Не използвайте в случай на повредена опаковка. За външна употреба Dono. Странични ефекти: дразнене на кожата.

ОРГАНИЧНИ етерични масла Wintergreen * и Mint *. * Етерични масла от 100% ЧИСТОТА и ПРИРОДЕН ПРОИЗХОД, екстракт от биологично земеделие без пестициди / синтетични фунгициди, без ГМО (генетично модифицирани организми).

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук