Natures Plus Activated Coral Calcium Полиметална формула с калций 90caps

Natures Plus Activated Coral Calcium Полиметална формула с калций 90caps

код на продукта: 032413
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  128,35лв. (65,65€)

Natures Plus Activated Coral Calcium Мултиметална формула с калций 90 капсули Трите капсули съдържат 345 mg калций (получен от корали, от водораслите Lithothamnium corallioides и по хидропонен метод phytavail), магнезий 183 mg, цинк 16 mg, селен 3...  още

Той е премахнат / заменен от компанията
При поръчка на този продукт получавате безплатна доставка
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 097467037236
Вижте също продукти в тази категория:
Продукти с намаление

Natures Plus Activated Coral Calcium Мултиметална формула с калций 90 капсули

Трите капсули съдържат 345 mg калций (получен от корали, от водораслите Lithothamnium corallioides и по хидропонен метод phytavail), магнезий 183 mg, цинк 16 mg, селен 30 μg, йод 150 μg (от Kelp) и Mag, бор , Бета каротин, вит. C 70 mg, вит. D 816 IU, βιτ. E 35 IU и редица микроелементи. DYNO-MINS система за максимална абсорбция и бионаличност.

Прекрасна полиметална формула с калций от а΄ качествен корал (морски клас) Окинава, богат на микроелементи. Екологичен начин на износ, без унищожаване на живи корали и с прилагане на драконовското предложение на щата Калифорния за липсата на токсични вещества.

СВОЙСТВА НА КОРАЛ КОАЛИЯ

Кораловият калций е една от най -скъпите, но и най -интересните форми на калций, тъй като той е не само калций, но и смес от калций, магнезий и около 70 микроелемента.

Проучванията върху животни в Университета на Окинава показват, че калцият и магнезият в кораловия калций имат значително по -добра абсорбция от калция и магнезия в говеждото мляко и костното брашно.

Подобни резултати бяха дадени от малко (6 мъже и 6 жени), но добре организирано проучване на професор Кунихико Ишитами, който добави към крекерите или коралов калций (съотношение 2 към 1 калций / магнезий) или калциев карбонат. Хората, които консумират крекери с коралов калций, имат значително по-висока абсорбция на калций в червата (J Nutr Sc Vitam, 1999, 45: 509-517).

Друго голямо проучване, продължило 40 години, включващо двадесет хиляди души, е проведено от изследователите С. Кавамата и Т. Таниучи. Според изследването, което се споменава в книгата “Warning! Calcium deficiency” (Shundayoyosha публикация, Токио, 1999), докато другите калциеви добавки са склонни да причиняват или хиперкалциемия, когато се приемат във високи дози, или хипокалциемия, когато се преустанови внезапно, това не е случаят с Coral Calcium или калций от други подобни морски организми.

И накрая, заслужава да се спомене, че кораловият калций почти винаги е напълно свободен от замърсяване на околната среда, което в съвременните времена е повече или по -малко засегнало всяка част от планетата и всеки жив организъм на нея. Всъщност вкаменелостите на корали обикновено са се образували преди стотици или дори хиляди години.

Три капсули веднъж дневно с храна.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук