Natures Plus Animal Parade Mag Kidz Магнезий Хранителна добавка за деца с вкус на череша 90 дъвчащи таблетки

Natures Plus Animal Parade Mag Kidz Магнезий Хранителна добавка за деца с вкус на череша 90 дъвчащи таблетки

код на продукта: 025408
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  46,98лв. (24,03€)

Natures Plus Animal Parade Mag Kidz Магнезий Хранителна добавка за деца с вкус на череша 90 дъвчащи таблетки Висока бионаличност бебешки магнезий (100 mg) с пребиотици и други естествени съставки за максимално усвояване. Билков продукт, хипоалерге...  още

38,01лв. (19,44€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 097467299429

Natures Plus Animal Parade Mag Kidz Магнезий Хранителна добавка за деца с вкус на череша 90 дъвчащи таблетки

Висока бионаличност бебешки магнезий (100 mg) с пребиотици и други естествени съставки за максимално усвояване. Билков продукт, хипоалергенен, без глутен, мая, пшеница, соя или мляко. Без изкуствени оцветители и изкуствени консерванти. Подслаждане с ксилитол и стевия. Натурален аромат на череша. Всяка опаковка дава 45 дози.

Магнезият подпомага здравето на костите и зъбите при децата, е от съществено значение за правилната мускулна функция (напр. Мускулна релаксация, свиване, спокойствие), участва в енергийния метаболизъм, важен е за предаването на нервните импулси и помага на тялото да регулира вътрешната си температура. Nature’s Plus Magnesium е най-бионаличната и силно абсорбираща се форма на магнезий, специално създадена за деца.

Магнезият (както и фосфорът и калцият) е от съществено значение за здравето на костите и зъбите, докато заедно с калция те регулират мускулната активност: магнезият е мускулен релаксант, докато калцият е мускулен стимулант. Магнезият е от съществено значение за метаболизма и синтеза на протеини, за активирането на голям брой ензими и за преминаването на натрий и калий през клетъчните мембрани.

Адекватните нива на магнезий в кръвта предпазват сърдечно-съдовата система и предпазват от сърдечни аритмии и, вероятно, инсулти.

Приет като добавка, магнезият може да помогне при безсъние, предменструален синдром, спазми и сърдечно-съдови проблеми като хипертония или ангина поради спазми на коронарните артерии.

Според известни американски кардиолози магнезият също:

помага на сърцето да изтласка повече кръв в артериите без нужда от допълнителен кислород.

отпуска свитите съдове, позволявайки на кръвта да тече по-свободно.

предотвратява агрегацията на тромбоцитите, като по този начин намалява шансовете за образуване на кръвни съсиреци и запушване на артериите.

понижава лошия (LDL) и увеличава добрия (HDL) холестерол.

Магнезиевите добавки помагат на диабетиците от тип II (независими от инсулин) да регулират по-лесно кръвната си захар, позволявайки намаляване на антидиабетните лекарства и в някои случаи спирането им (това трябва да стане след консултация с Вашия лекар). При диабетици тип I магнезият е много по-малко ефективен.

Магнезият укрепва зъбния емайл, докато е важен за костната плътност и лечението на остеопороза. Без достатъчно количество магнезий дори достатъчно количество калций не може да се задържи в костите, които по този начин стават по-чупливи и податливи на остеопороза. От друга страна, магнезият поддържа разтварянето на калция, предотвратявайки утаяването му в артериите и образуването на камъни в бъбреците и жлъчката.

Накрая, магнезият помага за подобряване на качеството на съня, като същевременно намалява склонността на някои хора да мият (стискат) зъбите си по време на сън.

2 таблетки за дъвчене на ден.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук