Natures Plus Icelandic Kelp 300tabs

Natures Plus Icelandic Kelp 300tabs

Хранителна добавка от исландски келп, богата на йод за добра функция на щитовидната жлеза с антиоксидантни свойства

код на продукта: 036531
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  40,33лв. (20,63€)

Natures Plus Icelandic Kelp хранителна добавка, богата на йод за щитовидната жлеза с антиоксидантни свойства 300 таблетки Келпът е голямо ядливо водорасло от рода Laminaria, богато на минерали и витамини, особено от В комплекс. Той е кардиотоничен...  още

33,04лв. (16,90€)
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 097467039506

Natures Plus Icelandic Kelp хранителна добавка, богата на йод за щитовидната жлеза с антиоксидантни свойства 300 таблетки

Келпът е голямо ядливо водорасло от рода Laminaria, богато на минерали и витамини, особено от В комплекс. Той е кардиотоничен и полезен за мозъка, сетивните нерви и гръбначния мозък, кръвоносните съдове, ноктите. Успешно се използва при лек хипотиреоидизъм поради високото си съдържание на йод. Подуването на щитовидната жлеза (гуша) може да се дължи на различни причини, като проста или злокачествена хиперплазия (рак) или хипертиреоидизъм, но често се дължи на йоден дефицит и хипотиреоидизъм.

В последния случай Kelp може да помогне значително. Водораслите увеличават изгарянията и помагат при отслабване, като се смятат за полезни при язви и косопад. Използва се и срещу отравяне на околната среда от тежки метали, като барий и кадмий, и за предотвратяване на усвояването от тялото на радиоактивен йод и стронций 90, елементи, отделяни по време на ядрени реакции. Изглежда, че е полезно (поради йода) при саркоиди (доброкачествени тумори), еритематозни дерматози и фиброкистозна болест на гърдата.

Келпът може да бъде особено полезен за вегетарианци и тези, които трябва да избягват солта, поради повишената вероятност да получат недостатъчно количество йод в диетата си.


Инструкции за употреба

Да се приема за предпочитане след хранене.
Време за усвояване: По-малко от 1 час.


Дозировка

Възрастни: 1 таблетка на ден.


Противопоказания-Взаимодействия

Kelp няма токсичност или странични ефекти при обичайните дози. Много високи дози могат да нарушат нормалното функциониране на щитовидната жлеза. Хората, страдащи от хипертиреоидизъм или приемащи лекарства за щитовидната жлеза, трябва да се консултират със своя лекар, тъй като приемането на Kelp може да изисква намаляване на лекарствата.

Жените по време на бременност трябва да се консултират с лекар преди употреба на продукта.

Консултирайте се с Вашия лекар, ако кърмите, приемате лекарства или имате здравословни проблеми.


Предпазни мерки

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от слънчева светлина.

№ Първо запознанство EOF:. Номерът на уведомлението не замества разрешението за търговия от EOF. Този продукт не подлежи на процес на лицензиране.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук