Natures Plus Promo Magnesium Dyno-Mins 250mg, 90tabs & Mega Stress Complex 30tabs

Natures Plus Promo Magnesium Dyno-Mins 250mg, 90tabs & Mega Stress Complex 30tabs

Хранителна добавка с магнезий и пребиотици за доброто здраве на нервната и мускулната система, костите и зъбите и комплекс от витамин B, витамин C и билкови екстракти за борба с тревожността - стрес и психически баланс

код на продукта: 049662
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  79,10лв. (40,46€)

Natures Plus Offer Pack Magnesium Dyno-Mins 250mg 90tabs & Mega-Stress Complex с продължително освобождаване 30tabs Хранителна добавка с магнезий за здраве на нервната система и мощна формула против тревожност Natures Plus Magnesium Dyno-Mins 2...  още

79,10лв. (40,46€)
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5204217971565
ТЕГЛО: 308gr

Natures Plus Offer Pack Magnesium Dyno-Mins 250mg 90tabs & Mega-Stress Complex с продължително освобождаване 30tabs

Хранителна добавка с магнезий за здраве на нервната система и мощна формула против тревожност

Natures Plus Magnesium Dyno-Mins 250 mg магнезий хранителна добавка, подходяща за здравето на нервната система 90 таблетки

Всяка таблетка съдържа 250 mg елементарен органичен магнезий. Dyno-Mins® система за максимална абсорбция и бионаличност (за системата вижте по-долу: продукт 36741). Киселинноустойчиво покритие на таблетката, за освобождаване на магнезий директно в тънките черва.

СВОЙСТВА НА МАГНЕЗИЯ
Магнезият (подобно на фосфора и калция) е от съществено значение за поддържането на костите и зъбите и заедно с калция те регулират мускулната активност: магнезият е мускулен релаксант, докато калцият е мускулен стимулант. Магнезият е необходим за метаболизма и синтеза на протеини, за активирането на голям брой ензими и за преминаването на натрий и калий през клетъчните мембрани. Адекватните нива на магнезий в кръвта защитават сърдечно-съдовата система и предпазват от сърдечни аритмии и евентуално от инсулти. Приеман като добавка, магнезият може да помогне при безсъние, предменструален синдром, спазми и сърдечно-съдови проблеми, като хипертония или стенокардия, дължащи се на спазми на коронарните артерии.

Според изтъкнати американски кардиолози магнезият също:

    помага на сърцето да избута по-голям обем кръв в артериите, без да е необходим допълнителен кислород.
    отпуска стеснените съдове, което позволява на кръвта да тече по-свободно.
    предотвратява слепването на тромбоцитите, като по този начин намалява шансовете за образуване на кръвни съсиреци и запушване на артериите.
    понижава лошия (LDL) и повишава добрия (HDL) холестерол.

Добавките с магнезий помагат на диабетици тип II (неинсулинозависими) да регулират по-лесно захарта си, позволявайки намаляване на антидиабетните лекарства и в някои случаи спиране (това трябва да стане със съдействието на лекуващия лекар). При диабет тип I магнезият е много по-малко ефективен. Магнезият заздравява емайла на зъбите, като същевременно е важен за плътността на костната маса и лечението на остеопороза. Без достатъчно магнезий не може да се задържи достатъчно калций в костите, които по този начин стават по-крехки и податливи на остеопороза. Магнезият, от друга страна, поддържа калция в разтвор, предотвратявайки натрупването му в артериите и образуването на камъни в бъбреците и жлъчката. Магнезият, накрая, помага за подобряване на качеството на съня, като същевременно намалява склонността някои хора да скърцат (скърцат) със зъби по време на сън.

По-долу са някои случаи и дневни дози магнезий, използвани от американски лекари:

Ангина: 500 -1000 mg

Високо кръвно налягане: 500-750 mg

Остеопороза: 500 -1000 mg

Използване на контрацептиви: 500-750 mg

КОМЕНТАРИ
Голям брой хора страдат от магнезиев дефицит или са изложени на риск от такъв дефицит. Те включват хора със стомашно-чревни заболявания (напр. болест на Crohn), хора с продължителен или силен стрес, диабетици, алкохолици, както и употребяващи значителен брой лекарства, като диуретици и антибиотици, особено контрацептиви. Изглежда това е причината жените, приемащи противозачатъчни хапчета, да имат по-високи нива на кръвни съсиреци, тъй като дефицитът на магнезий благоприятства агрегацията на тромбоцитите и образуването на съсиреци. Дефицитът на магнезий е една от основните причини за много сърдечно-съдови заболявания, а в много случаи и за други патологични състояния, като депресия, безсъние, астма, раздразнени черва, хронична умора, преждевременно раждане, еклампсия. Тъй като магнезият има антиацидни свойства, по-добре е да не се приема след хранене, освен ако киселинността на стомашния сок не е повишена. Имайте предвид, че много антиациди съдържат магнезиеви соли. Според няколко експерти е най-добре да се приема магнезий с калций в съотношение, което обикновено е 1 към 2 (една част магнезий към две части калций).

    Без глутен
    Хипоалергичен
    За вегетарианци
    Натурален продукт без оцветители

Natures Plus Мега-стрес комплекс с продължително освобождаване Мощна формула против стрес 30 таблетки

Формулата на Natures Plus Mega-Stress Complex е ефективна формула, предназначена за тези, които се чувстват стресирани.
Формулата има свойството да намалява симптомите на тревожност и да подобрява нервната свръхвъзбудимост.
Неговите активни съставки работят заедно и се освобождават постепенно за по-добро усвояване и действие. Витамините от комплEmma B, че съдържа помощ за добра умствена и нервна функция.
Валерианата е успокояваща и анти-тревожна билка и също така помага при лечение на безсъние. Има лек антихипертензивен и антидепресивен ефект.
Има антиоксидантен ефект благодарение на витамин С и антисептични свойства благодарение на лайката.

Natures Plus Magnesium Dyno-Mins 250 mg магнезий хранителна добавка, подходяща за здравето на нервната система 90 таблетки

Обичайна употреба: Една таблетка на ден.

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ - ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ
Магнезият не проявява токсичност в обичайните дози (200 - 800 mg). Въпреки това, дори много високи дози е малко вероятно да причинят токсикоза, тъй като излишъкът от магнезий се елиминира през бъбреците или чрез предизвикване на диария (някои лаксативи, съдържащи магнезий, действат по този начин). Страдащите от бъбречна недостатъчност могат лесно да станат токсични от високи дози магнезий, особено ако се приемат за продължителен период от време.

Natures Plus Мега-стрес комплекс с продължително освобождаване Мощна формула против стрес 30 таблетки

Обичайна употреба: Една таблетка на ден.

Natures Plus Magnesium Dyno-Mins 250 mg магнезий хранителна добавка, подходяща за здравето на нервната система 90 таблетки

Всяка таблетка съдържа 250 mg елементарен органичен магнезий.

Natures Plus Мега-стрес комплекс с продължително освобождаване Мощна формула против стрес 30 таблетки

 

Съдържание на доза

% RDI*

Vitamin C (as ascorbic acid)

500 mg

556

Thiamin (vitamin B-1) (as thiamine HCl)

60 mg

5000

Riboflavin (vitamin B-2)

60 mg

4615

Niacin (as niacinamide)

125 mg

781

Vitamin B-6 (as pyridoxine HCl)

100 mg

5882

Folate (as folic acid)

400 mcg

167

Vitamin B-12 (as cyanocobalamin)

250 mcg

10.417

Biotin

75 mcg

250

Pantothenic Acid (as calcium pantothenate)

200 mg

4000

Calcium (as amino acid chelate/complex)

100 mg

8

Magnesium (as amino acid chelate/complex)

50 mg

12

Zinc (as amino acid chelate/complex)

25 mg

227

Inositol

100 mg

-

Valerian (Valeriana officinalis root)

50 mg

-

Choline (as bitartrate)

32 mg

6

PABA (para-aminobenzoic acid)

30 mg

-

Chamomile (Matricaria recutita flower)

25 mg

-

 

Калциев карбонат, микрокристална целулоза, калиев дифосфат, стеаринова киселина, магнезиев оксид, цинков сулфат, магнезиев стеарат, хидроксипропил метилцелулоза, силициев диоксид, шипки (Rosa canina), изолат от соев протеин, оризови трици и лечебна глазура.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук