Natures Plus Source Of Life Gold 180mini.tabs

Natures Plus Source Of Life Gold 180mini.tabs

Хранителна добавка с мултивитамини, минерали и микроелементи с билков екстракт против умора и умора с антиоксидантна защита за енергия и имунен стимул

код на продукта: 024509
Само четири продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  199,35лв. (101,97€)

Natures Plus Source Of Life Gold Мултивитамини, минерали и микроелементи Хранителна добавка с билков екстракт против умора и умора с антиоксидантна защита за енергия и имунитет 180mini.tabs Най-добрата мултивитаминова добавка с всички съставки на ...  още

161,27лв. (82,49€)
При поръчка на този продукт получавате безплатна доставка
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 0097467307148

Natures Plus Source Of Life Gold Мултивитамини, минерали и микроелементи Хранителна добавка с билков екстракт против умора и умора с антиоксидантна защита за енергия и имунитет 180mini.tabs

Най-добрата мултивитаминова добавка с всички съставки на класическата формула Source of Life (с изключение на желязото) и още повече натурални съставки (над 200), включително витамини D3 и K2, океански водорасли, микроводорасли и органични лечебни гъби, плодове, суперплодове и ядки от цялата гама от цветове, омега мастни киселини, детоксиканти, против стареене и пълна гама от пробиотици и естествени ензими в мини таблетки за по-лесно преглъщане.

С 56 различни естествени съставки като витамини, минерали, биофлавоноиди, ненаситени мастни киселини, ензими, нуклеинови киселини (РНК, ДНК), хлорофил, спирулина и женшен, той осигурява всички необходими хранителни вещества за балансирана диета без хранителни дефицити. Има силен антиоксидантен ефект на доза, около 2500 ORAC.

Енергийната подкрепа е осигурена с биотин, магнезий и витамин B1, които допринасят за нормалния метаболизъм и с фолиева киселина, ниацин и витамини B12, B6 и C, които помагат за намаляване на умората и умората заедно с изобилието от съдържащи се аминокиселини.

Мозъчната функция се подобрява от йод и цинк. В допълнение, те допринасят за нормалната когнитивна функция и здрави стави заедно с витамин С, който допринася за нормалното образуване на колаген.

Освен това предпазва костите с калций, магнезий, манган, витамин D и цинк, които са необходими за тяхната поддръжка.

И накрая, укрепва имунната система с мед, витамин А, селен, витамин B12, B6, C, D и цинк, които допринасят за нейната нормална функция и с антиоксиданти за борба със свободните радикали.


Инструкции за употреба

Да се приема за предпочитане след хранене.
Време за усвояване: По-малко от 30 минути.


Дозировка

Възрастни: 6 таблетки на ден.


Противопоказания-Взаимодействия

Хората, приемащи лекарства с антикоагуланти, трябва да уведомят своя лекар преди да приемат препарата.

Може да се види жълт цвят на урината от метаболизма на витамин B2. Това е нормален страничен ефект, който изчезва при спиране на лекарството.

Този продукт не е предназначен за превенция, лечение или лечение на човешки заболявания.

Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна или кърмите, приемате лекарства или имате здравословни проблеми.


Предпазни мерки

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от слънчева светлина.

No Първо запознанство EOF: 8574/16.01.2014г. Номерът на уведомлението не замества разрешението за търговия от EOF. Този продукт не подлежи на процес на лицензиране.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук