Natures Plus Spiru-Tein Shake 1,05lb Chocolate Хранителната добавка дава енергия и жизненост, бори се с умората 476 gr

Natures Plus Spiru-Tein Shake 1,05lb Chocolate Хранителната добавка дава енергия и жизненост, бори се с умората 476 gr

код на продукта: 023896
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  109,71лв. (56,12€)

Natures Plus Spiru-Tein Shake 1,05lb Chocolate Хранителната добавка дава енергия и жизненост, бори се с умората 476gr може да се използва като заместител на хранене. Пълна протеинова формула от соя (главно), ориз, грах и спирулина. Общ протеин ...  още

82,29лв. (42,09€)
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 0097467045705

Natures Plus Spiru-Tein Shake 1,05lb Chocolate Хранителната добавка дава енергия и жизненост, бори се с умората 476gr

може да се използва като заместител на хранене.

Пълна протеинова формула от соя (главно), ориз, грах и спирулина. Общ протеин 41%. Съдържа също витамини, минерали, микроелементи, фибри, лецитин, ензими, липотропни вещества.

Идеален продукт за активни и хиперактивни хора, за спортисти и спортисти. Дава енергия и жизненост, бори се с умората. Може да се използва като заместител на храната за важни отслабване.

СПИРУЛИНА:

Спирулина е синьо-зелени микроводорасли (фитопланктон) с невероятно съдържание на хранителни вещества: 65-71% висококачествен протеин с 8 незаменими аминокиселини, витамини (особено бета каротин, В-12), минерали и микроелементи, особено калций, магнезий ), мастни киселини (особено линолова, арахидонова и GLA), хлорофил, както и антиоксидантното багрило фикоцианин, което в експерименти с ракови мишки (рак на черния дроб) удължава живота им.

Експериментите с животни показват, че той понижава холестерола, има антиалергични и детоксикиращи свойства и има имуностимулиращи, хепатопротективни и антимикробни свойства. Той е и противораков, особено при рак на устната кухина, тъй като според проучване на пациенти, които дъвчат тютюн, приемането на 1000 mg спирулина дневно води до пълна ремисия на ракови язви в устата при 44% от пациентите.

Спирулина се препоръчва особено за вегетарианци (поради В-12) и тези, които гладуват или спазват диета, тъй като намалява глада, като същевременно спомага за елиминирането на токсините. Може да помогне при хипогликемици, когато се приема между храненията. Отличен при желязодефицитна анемия, особено при вегетарианци.

Мерителна чаша опаковка в мляко или сок. Разбъркайте или разбийте добре.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук