Natures Plus Spiru-Tein Whey Chocolate 1lb Диетична добавка, пълноценна протеинова формула с вкус на шоколад 448gr

Natures Plus Spiru-Tein Whey Chocolate 1lb Диетична добавка, пълноценна протеинова формула с вкус на шоколад 448gr

код на продукта: 023953
Само един продукт е наличен!

Препоръчителна цена на дребно  118,96лв. (60,85€)

Natures Plus Spiru-Tein Whey Chocolate 1lb Хранителна добавка, Пълна протеинова формула в шоколадов вкус 448гр Формулата съдържа всички съставки на класическия Spiru-Tein (пълна гама от витамини и минерали, храносмилателни ензими, спирулина, фибри...  още

95,05лв. (48,62€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 0097467046061
Вижте също продукти в тази категория:
Протеини

Natures Plus Spiru-Tein Whey Chocolate 1lb Хранителна добавка, Пълна протеинова формула в шоколадов вкус 448гр

Формулата съдържа всички съставки на класическия Spiru-Tein (пълна гама от витамини и минерали, храносмилателни ензими, спирулина, фибри и др.) И в допълнение фруктоолигозахариди (FOS). Но вместо тройния протеин от класическата формула, той съдържа концентриран микрофилтриран суроватъчен протеин (41%), който запазва всички съставки, които правят суроватката толкова здравословна. С вкус на шоколад.

Spiru-Tein Whey е идеална хранителна добавка за спортисти и спортисти, за хора, които са възприели по-активен начин на живот и като цяло за тези, които търсят естествена храна с високо съдържание на протеини за незабавна енергия и жизненост. Може да се използва и като заместител на хранене за контрол на теглото.

Суроватъчният протеин е пълноценен протеин, тъй като съдържа всички незаменими аминокиселини, които тялото не може да синтезира. Той има най -високо естествено съотношение на аминокиселини с разклонена верига, които са много важни по време и след тренировка. Експериментите показват, че тези аминокиселини се метаболизират по -бързо, когато нивата на окисление се увеличат, както се случва по време на тренировка и упражнения. В допълнение, много от аминокиселините с разклонена верига, като левцин, изолевцин и валин, се метаболизират почти изцяло в мускулите, което е много важно за спортистите, тъй като те участват в синтеза на протеини и допринасят за регенерацията и растежа на мускулите и по -бързото възстановяване. мускулни наранявания след тежки упражнения.

Суроватъчният протеин обаче е ценен не само за спортистите. Това е силно смилаем протеин, с висока биологична стойност, лесно се усвоява със значителни ползи за здравето. Той укрепва имунната система и дава енергия и сила, като същевременно повишава нивата на глутатион, мощен антиоксидант на човешкото тяло. Изследванията показват, че суроватъчните протеинови пептиди поддържат здравето на стомашно -чревния тракт и допринасят за правилното функциониране на черния дроб. В допълнение, гликомакропептидите в суроватката стимулират секрецията на холецистокин (хормон, който увеличава ситостта след хранене, така че да се чувстваме сити), като същевременно предотвратява натрупването на тромбоцити и образуването на зъбен камък в зъбите.

При нискокалорични диети суроватъчният протеин може да поддържа нормални нива на азот в организма, когато е единственият хранителен източник на протеин.

Мерителна чаша от опаковката в чаша мляко или сок. Разбъркайте или разбийте добре, докато напитката стане кремообразна.

TRI-PART PROTEIN АМИНОКИСЕЛИНИ ЛЕЦИТИН ПАПАЯ СИРЕНО МЛЯКО ПРОТЕИН СПИРУЛИНА ВЛАКНА

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук