Natures Plus Spiru-Tein Whey Protein 476g - Vanilla

Natures Plus Spiru-Tein Whey Protein 476g - Vanilla

Витамини, минерали и спирулина суроватъчен протеин хранителна добавка за укрепване, покачване и поддържане на мускулна маса с естествен вкус

код на продукта: 023952
Само един продукт е наличен!

Препоръчителна цена на дребно  118,96лв. (60,85€)

Natures Plus Spiru-Tein суроватъчен протеин хранителна добавка суроватъчен протеин витамини, минерали и спирулина за укрепване, увеличаване и поддържане на мускулна маса с естествен вкус 476g - ванилия Формулата съдържа всички съставки на класичес...  още

96,24лв. (49,23€)
При поръчка на този продукт получавате безплатна доставка
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 0097467046047

Natures Plus Spiru-Tein суроватъчен протеин хранителна добавка суроватъчен протеин витамини, минерали и спирулина за укрепване, увеличаване и поддържане на мускулна маса с естествен вкус 476g - ванилия

Формулата съдържа всички съставки на класическия Spiru-Tein (пълен набор от витамини и минерали, храносмилателни ензими, спирулина, фибри и др.) и в допълнение фруктоолигозахариди (FOS). Но вместо тройния протеин на класическата формула, той съдържа концентриран микрофилтриран суроватъчен протеин (41%), който запазва непокътнати всички съставки, които правят суроватката толкова здравословна.

Spiru-Tein Whey е идеална хранителна добавка за атлети и спортисти, за хора, които са възприели по-активен начин на живот и като цяло за тези, които търсят естествено високопротеиново хранене за незабавна енергия и жизненост. Може да се използва като заместител на едно хранене на ден при значително отслабване.

Суроватъчният протеин е пълноценен протеин, тъй като съдържа всички необходими аминокиселини, които тялото не може да синтезира. Има най-високото естествено съотношение на аминокиселини с разклонена верига, които са много важни по време и след тренировка. Експериментите показват, че тези аминокиселини се метаболизират по-бързо, когато нивата на окисляване се повишат, както се случва по време на тренировка и упражнения. В допълнение, много от аминокиселините с разклонена верига, като левцин, изолевцин и валин, се метаболизират почти изцяло в мускулите, което е много важно за спортистите, тъй като те участват в синтеза на протеини и допринасят за регенерацията и растежа на мускулите и по-бързото възстановяване на мускулни травми след интензивни тренировки.

Суроватъчният протеин обаче не е ценен само за спортисти. Това е високо смилаем протеин, с висока биологична стойност, лесно смилаем със значителни ползи за здравето. Укрепва имунната система и дава енергия и сила, като в същото време повишава нивата на глутатион, мощен антиоксидант в човешкото тяло.

Изследванията показват, че суроватъчните протеинови пептиди поддържат здравето на стомашно-чревната система и допринасят за правилното функциониране на черния дроб. В допълнение, гликомакропептидите, присъстващи в суроватката, стимулират секрецията на холецистокин (хормон, който повишава усещането за ситост след хранене, което ни кара да се чувстваме сити), като същевременно предотвратява агрегацията на тромбоцитите и образуването на зъбен камък.

При нискокалорични диети суроватъчният протеин може да поддържа нивата на азот в тялото на нормални нива, когато е единственият диетичен източник на протеин.


Инструкции за употреба

Консумирайте преди или след физическо натоварване или по всяко време на деня, когато желаете високопротеинова напитка.

Разклатете или смесете в блендер една (приложена) мерителна чаша с почти чаша вода. Може да се използва и мляко (чаша). Вкусовият ефект е най-добър, когато водата или млякото са много студени. Може да се добави и към кисело мляко, сметана и др.


Дозировка

Възрастни: 34 g (около 1 мерителна лъжица).


Противопоказания-Взаимодействия

Този препарат не се препоръчва за бременни и кърмещи жени.

Консултирайте се с Вашия лекар, ако приемате лекарства или имате здравословни проблеми.


Предпазни мерки

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от слънчева светлина.

№ Първо запознанство EOF:. Номерът на уведомлението не замества разрешението за търговия от EOF. Този продукт не подлежи на процес на лицензиране.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук