Natures Plus Ultra Lipoic Alpha Lipoic & R-Lipoic Acid 30tabs

Natures Plus Ultra Lipoic Alpha Lipoic & R-Lipoic Acid 30tabs

Хранителна добавка от мастни киселини, NAC, MSM, пробиотици и билков екстракт с мощни антиоксидантни свойства и свойства против стареене за подмладяване и здраве

код на продукта: 036732
Само две продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  118,14лв. (60,43€)

Natures Plus Ultra Lipoic Alpha Lipoic & R-Lipoic Acid Диетична добавка от мастни киселини, NAC, MSM, пробиотици и билков екстракт с мощни антиоксидантни свойства и свойства против стареене за подмладяване и уелнес 30 таблетки Natures Plus Ultra L...  още

95,56лв. (48,88€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 097467052208
Вижте също и продуктите в категориите:
Антиоксидантни съставки, Против стареене и за красота

Natures Plus Ultra Lipoic Alpha Lipoic & R-Lipoic Acid Диетична добавка от мастни киселини, NAC, MSM, пробиотици и билков екстракт с мощни антиоксидантни свойства и свойства против стареене за подмладяване и уелнес 30 таблетки

Natures Plus Ultra Lipoic е иновативна антиоксидантна формула против стареене с подмладяващи свойства. Всяка таблетка осигурява 500 mg А-липоева киселина и 100 mg R-липоева киселина. Подсилен с пробиотици (L. acidophilus, S. salivarius K12), титрирани екстракти от куркума и гроздови семки, както и огромен набор от допълнителни антиоксиданти (MSM, NAC, спирулина, хлорела, червена/кафява водорасло, зелен чай, гъба шийтаке , боровинка, нар, нони и много други) със синергично действие за покриване на всички телесни тъкани, максимално антиоксидантно - защита против стареене и решително укрепване на целия организъм.

Алфа липоевата киселина се намира в малки количества в храни като черен дроб, спанак и броколи. Засилва антиоксидантното действие на други витамини като витамин С, витамин Е, коензим Q10 и глутатион. Проучванията показват, че може да помогне за понижаване на нивата на кръвната захар и подобряване на инсулиновата резистентност. В същото време изглежда, че намалява симптомите на диабет, като например диабетна невропатия.

Пробиотиците – „приятелски” бактерии, които съдържа, допринасят за баланса на чревната флора. По този начин подобряват здравето на целия организъм.

N-ацетилцистеин (NAC) е една от най-основните форми на L-цистеин за тялото. Той е прекурсорна молекула на глутатиона, една от най-мощните антиоксидантни молекули в тялото. По-специално, глутатионът помага за защита на клетките и генетичната информация от оксидативното увреждане, причинено от свободните кислородни радикали всеки ден.

Метилсулфонилметанът (диметилсулфон или МСМ) е малка молекула, която съдържа органична сяра и се използва заради своите антиоксидантни и противовъзпалителни свойства.


Инструкции за употреба

Да се приема за предпочитане с храна.


Дозировка

Възрастни: 1 капсула на ден.


Противопоказания-Взаимодействия

Този продукт не е предназначен за превенция, лечение или лечение на човешки заболявания.

Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате здравословни проблеми.


Предпазни мерки

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от слънчева светлина.

№ Първо запознанство EOF:. Номерът на уведомлението не замества разрешението за търговия от EOF. Този продукт не подлежи на процес на лицензиране.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук