Natures Plus Vitamin B-6 100mg Пиридоксин 90tabs

Natures Plus Vitamin B-6 100mg Пиридоксин 90tabs

код на продукта: 023874
Само три продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  35,11лв. (17,96€)

Natures Plus витамин B-6 100 mg пиридоксин 90 таблетки Витамин B-6 е от първостепенно значение както за физическото, така и за психическото здраве, участвайки в повече функции от всяко друго хранително вещество. Следователно, той е необходим за пр...  още

28,39лв. (14,52€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 0097467016507
Вижте също и продуктите в категориите:
При стрес, За подсилване на имунитета, Витамин B6

Natures Plus витамин B-6 100 mg пиридоксин 90 таблетки

Витамин B-6 е от първостепенно значение както за физическото, така и за психическото здраве, участвайки в повече функции от всяко друго хранително вещество. Следователно, той е необходим за производството на солна киселина и следователно за доброто функциониране на храносмилането.

Той помага за производството на червени кръвни клетки и поддържа баланса натрий/калий. Има лек диуретик и е полезен за тези, които страдат от задържане на течности, като регулира отделянето на вода. Участва като коензим в метаболизма на въглехидрати, мазнини, протеини и е необходим за правилното функциониране на мозъка и за производството на ядрените киселини РНК, ДНК. Той активира много ензими и подпомага усвояването на витамин B-12, функцията на имунната система и производството на антитела, както и производството на ниацин от триптофан.

Витамин B-6 играе роля в борбата с рака и артериосклерозата и предотвратява производството на хомоцистеин, токсично вещество, което атакува сърцето, като позволява на холестерола да се отлага около него. Освен това намалява симптомите на предменструалния синдром и помага при лечение на алергии, артрит и астма.

Изследванията показват, че витамин B-6 засяга нервната система повече, отколкото се смяташе досега. Например синдром на карпалния тунел, който се лекува положително чрез приемане на B-6, някои детски епилепсии, аутизъм и др.

Честа употреба: Една таблетка на ден.

Всяка таблетка съдържа 100 mg витамин В-6 (пиридоксин HCL) в подсилена основа от оризови трици. Хипоалергенен. Друго име за витамин В-6: пиридоксин.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук