Now Foods Acid Relief With Enzymes Положителен принос за хранопровода, киселини и диспепсия 60Chew.

Now Foods Acid Relief With Enzymes Положителен принос за хранопровода, киселини и диспепсия 60Chew.

код на продукта: 032018
скоро наличен продукт
Now

Препоръчителна цена на дребно  88,07лв. (45,05€)

Now Acid Relief With Enzymes Положителен принос за езофагеален рефлукс Киселини и диспепсия 60Chew. Използването на антиациди, като калциев карбонат, изглежда има положителен принос за хранопровода, киселини и лошо храносмилане. Калциевият карб...  още

61,54лв. (31,48€)
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 733739029836

Now Acid Relief With Enzymes Положителен принос за езофагеален рефлукс Киселини и диспепсия 60Chew.

Използването на антиациди, като калциев карбонат, изглежда има положителен принос за хранопровода, киселини и лошо храносмилане.

Калциевият карбонат е често срещано вещество, намиращо се в скалите по целия свят и е a основният компонент на черупката на морските организми, яйцата, охлювите и перлите.

От химическа гледна точка, калциев карбонат е основа. Когато киселина, като стомашна солна киселина, се смеси с основа, тя произвежда неутрална сол и вода.

Основата е вещество, което получава протони. Отрицателните връзки на въглеродни йони се свързват с положителните водородни йони на киселината и дават желания резултат. По -конкретно, кога калциев карбонат взета сам, той може да забави храносмилането на храната, защото ензимите, секретирани от стомаха, функционират само при киселинно рН.

Киселинно облекчение with Enzymes СЕГА съдържа и храносмилателни ензими като протеаза (за усвояване на протеини), амилаза (за смилане на въглехидрати) и липаза (за смилане на мазнини).

Храносмилателните ензими действат в комбинация с антиациди, допринасяйки за пълното смилане на храната, лечението на чревни разстройства и други храносмилателни разстройства, дори при условия на намалена стомашна киселина.

Следователно, това е по -добро решение от конвенционалните антиациди, предлагащи от една страна бързо облекчение от случайно лошо храносмилане, а от друга страна едновременно храносмилане поради храносмилателните ензими. Две свойства заедно в таблетка за дъвчене със страхотен вкус.

Забележка: продуктът съдържа ксилитол. Ксилитолът е безопасен за хората, но изключително токсичен за животните.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук