Now Foods Acidophilus Two Billion за поддържане на здрава чревна флора 100 капс

Now Foods Acidophilus Two Billion за поддържане на здрава чревна флора 100 капс

код на продукта: 032016
Само четири продукти са на разположение!
Now

Препоръчителна цена на дребно  56,99лв. (29,15€)

Now Acidophilus Two Billion за поддържане на здрава чревна флора 100 капс Ацидофилус две Billion NOW е проектиран да осигури най-високата активност на най-изявените устойчиви непатогенни бактерии в тънките черва. Систематичен прием на тези поле...  още

37,05лв. (18,95€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 733739029058

Now Acidophilus Two Billion за поддържане на здрава чревна флора 100 капс

Ацидофилус две Billion NOW е проектиран да осигури най-високата активност на най-изявените устойчиви непатогенни бактерии в тънките черва.

Систематичен прием на тези полезни пробиотични бактерии може да помогне за поддържане на здрава чревна флора.

Пробиотиците са непатогенни бактерии, които осигуряват необходимия баланс между екзогенни патогени и ендогенни непатогенни бактерии колонизиращ храносмилателния тракт.

Според научните данни пробиотичните бактерии твърдят храносмилателната и стомашно -чревната система, подобрявайки процеса на храносмилането, улеснявайки усвояването на хранителни вещества, като същевременно допринася за състава витамини и тяхното елиминиране нормални странични продукти от метаболизма.

Това каза формулировката съдържа 2 милиарди пробиотични щамове на капсула, помага за възстановяване на здравата чревна флора случай, предшестван от случайни, но краткотрайни разстройства правилното функциониране на червата.

В допълнение, спомага за балансиране на чревната микрофлора, която е засегната от широк спектър от състояния или заболявания (напр. употреба на антибиотици или други лекарства с лекарствено действие, тревожност, небалансирана диета), като същевременно поддържа нормалното функциониране на чревния тракт.

Забележка за хора с чувствителност към млечни протеини: Продуктът може да съдържа малки количества казеин. Вътре в капсулата може да се появи отлагане на прах.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук