Now Foods Adam Men\'s Multiple Vitamin Диетична добавка Мултивитаминна формула, специално разработена за мъже 90Veg.caps

Now Foods Adam Men's Multiple Vitamin Диетична добавка Мултивитаминна формула, специално разработена за мъже 90Veg.caps

код на продукта: 032277
Само три продукти са на разположение!
Now

Препоръчителна цена на дребно  145,16лв. (74,25€)

Now Foods Adam Men's Multiple Vitamin Диетична добавка Мултивитаминна формула, специално създадена за мъже 90Veg.caps Най -модерният и мощен мултивитамин на пазара и със защити за простатата. With Saw Palmetto, Lycopene, Alpha Lipoic Acid &...  още

94,35лв. (48,26€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 733739038784

Now Foods Adam Men's Multiple Vitamin Диетична добавка Мултивитаминна формула, специално създадена за мъже 90Veg.caps

Най -модерният и мощен мултивитамин на пазара и със защити за простатата.

With Saw Palmetto, Lycopene, Alpha Lipoic Acid & CoQ10

Plus Natural Trans-Resveratrol & Grape Seed Extract

THE ADAM™ Men's Multiple Vitamin препоръчва една от най -пълните мултивитаминни формули, специално проектирана за τον човек. Основните му компоненти ADAM™ Men's Multiple Vitamin са следните:

Витамини В-3, В-6, В-12 и фолиева киселина (В-9): допринасят за намаляването на нивата на хомоцистеин в кръвта (фактор, свързан с доброто здраве на сърдечно -съдовата система).

Екстракт от зрънце (saw palmetto): помага за защита на простатата и правилното функциониране на пикочната система при мъжете.

Ликопен: има силни антиоксидантни свойства, свързващи свободни радикали докато подпомага сърдечно -съдовата и имунната система.

Лутеин: принадлежи към категорията на каротеноиди и има ценно действие по отношение на здраве на очите.

А-липоева киселина: насърчава производството на глутатион и поддържането на здрава нервна тъкан във връзка с подпомагането на метаболизма и сърдечно -съдовата функция.

Коензим Q10: фундаментален вещество за производство на енергия по време на синтеза на АТФ (аденозин трифосфат) която подпомага правилното функциониране на сърцето, имунната система и нормалния процес на стареене.

Ресвератрол: Той има свойства против стареене и също така поддържа добро сърдечна функция.

Екстракт от гроздови семки: Той има антиоксидантни свойства и поддържа кръвоносните съдове, костите и мозъка.

Всички горепосочени хранителни вещества в комбинация с другите витамини от комплекса В, А, С, D, Е, К и съответното ниво метални елементи, микроелементи, аминокиселини, храносмилателни ензими и билки, покрива напълно жизнените нужди на мъжкото тяло.

Приемайте по 3 капсули дневно с храна.

Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираната диета. Този продукт не е предназначен за предотвратяване, лечение или излекуване на човешки болести. Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате някакви здравословни проблеми. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Поддържан в хладна и суха среда.

*Опаковката може да съдържа безжично саше за абсорбиране на кислород® Oxygen Absorbers където помага за контролиране на влагата през живота на продукта. Не консумирани и не извадени от оригиналната опаковка. Затваряйте добре капачката след всяка употреба.

Рециклирайте отговорно.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук